Pokaži Full Verziju : Jacob Steiner violina
Zanima me konkretno ako neko zna koliko moze da vredi?Pise na nemackom da je napravljena u Tirolu 1650.Hvala unapred.
A da ti to meni prodas, sta ce ti violina. Evo dacu ti za nju Korg PA3X, Tyros 4 i Audyu 5. Sve tri klavjature nove neodpakovane. Znas koiliko malih sijalica ima na tim klavijaturama a ta tvoja matora violina nema nijednu. Ili... da mi kazes gdje stanujes a ja cu da ti platim odmor sa kompletnom porodicom.
Ako je tvoja ne daj je za zivu glavu. Prvo, te Steiner violine su rijetkost a drugo, ako su zaista original i ako su ocuvane kako treba, cijena im se krece oko 100.000 eura i stalno raste jer majstor je vec 350 godina mrtav hladan.
Hvala na ponudi,ali meni klavijature ne trebaju.Mene samo zanima gde mogu da nadjem nekoga ko ce proceniti vrednost violine.Hvala na odgovoru.
To su sve replike orginal je naći iglu u plastu sijena.budi sretanA ako dobiješ 500KM . a za stručno mišljene i procjeni imaš u zagrebu ****** Stahuljak sudski vještak i procjenitelj i pripremi i pripremi 3000 kuna za pregled i certifikat jel stručno mišljenje košta 500 kuna samo,a gdje troškovi prijevoza dok dođeš i vratiš se.
harepa50
02.08.2012, 18:33
@ TRILER
Kakvo bolan stručno mišljenje, i to sudskog vještaka? Kakvi troškovi prevoza, otkud znaš gdje živi kolega? Ako ćeš mišljenje stručnjaka, dobio si ga u postu #2.
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.