PDA

Pokaži Full Verziju : YAMAHA 9000 PRO DEMO TRUBA::


coke357
27.04.2007, 17:54
Evo kako radi truba na yamahi 9000 pro...
pozdrav svima...

http://www.speedyshare.com/972899723.html

flosarka
27.04.2007, 19:42
Odlična je ta truba tako nekako radi i meni. :D :D

coke357
28.04.2007, 14:13
Jedan veliki pozdrav za sve vas a pogotovo za administratore ovog foruma. Drago mi je sto dopustate da se cuje svaki DEMO na ovom forumu za razliku od onog ******ovog na kome mi je nakon tri pozitivna komentara odmah bio izbrisan, jer ocigledno ne moze da se pomiri sa tim da yamaha 9000 pro zvuci daleko bolje nego onako kako je on prezentira sa njegovim semplovima. Smesno je to da ja niti prodajem niti nudim nesto nego cisto postavim po neki demo kako mi radi masina...Bitno je samo da oni koji zele da cuju kako ta sprava u stvarnosti moze da radi neka podrze moje misljenje a oni sto znaju samo za ******a i njegove stvari niko im nije kriv sto su tako ograniceni
pozdrav

flosarka
28.04.2007, 14:38
Prijatelju sasvim se slažem u tome što si napisao a zna se zašto su te tamo izbacili sa tim demotom koji si stavio.Nisi ti jedini kojeg su več izbacili i zapamti nikad nesmeš tamo da staviš nešto što je bolje od njihovih stvari ni da kažeš takvo nešto da bi si ko mogao praviti neke stvari sam jer se to tamo plača.
E na ovom forumu toga nema zato i jeste najbolji te je namijenjen da jedan drugome pomaže a ako netko i napravi nešto dobro može i isto tako prodati jer je to i zaslužio sa radom te se to ovdje poštuje.Ja sam takvu trubu dobio pošto mi još nije uspjelo da je složim i naravno mogu hiljadu puta da garantujem da se ne može nijedna od ******a niti malo približiti ovoj a ni ostale stvari koje su tamo prodali za psr9000.Ne bih voleo da nekog klevečem ali tako je.
Mada ponekad dođe do diskusija jeli Korg bolji ili je Yamaha bolja ili kako ko zvuči ali zato i jeste forum da se kažu mišljenja i o jednome i drugome ali na kraju ipak sve je dobro jer svako voli naravno ono što ima te i mora to za njega da bude najbolje te se ovde nitko ne takmiči koje je bolje nego pokaže rad koji je uradio tako da mogu svi čuti šta se može postiči i sa jednom i sa drugom klavijaturom.
Tako si i ti uradio i što se mene tiče taj demo snimak ti je odličan i vidi se da si si klavijaturu vrlo dobro sredio zato smiri živce i samo tako dalje nastavi. :)
Pozdrav svima na forumu