Pokaži Full Verziju : Pjesme JV uz sporiji sa ritam
Imam u svom repertuaru par pjesama Juznog Vetra.Momentalno trazim poznatije pjesme muskih izvodjaca JV u sporijem sa ritmu kao naprimjer,Sinan Sakic -Pokloni poljubac prijatelju starom. Jedno 4-5.Ako moze neko da mi pomogne oko toga bio bi mu zahvalan.
Sklonite case sa stola, Kad se vrate skitnice, Hajdemo dalje moja tugo, Oprostajna pesma, Gde si sada leptirice moja, Vidis li onu reku zelenu, ako mislis na sa-sa ritam, onda to nije taj ritam.
Mislio sam sa -sa ritam i to malo sporiji jel.Ili Jv beat.To je takodjer sa-sa jel tako.Imam ovako Pokloni poljubac prijatelju starom Sinan- Mi smo bili jedan zivot i kockar-Mile.Treba mi jos par.Sklonite case-sinan moze i ta.Nesto od kemala malovcica????Hvala
oko neki beat ok, ili orijental, od kemala sto se sa sa tice imas ozeni me babo moj, moze i snezana mada je vise grcki ali kul, imas od sinana u sa-sa casa po casa i reci caso
Kemal Malovcic - Zaljubljeni ostavljeni rastavljeni,Cvetaju lipe,Vrati mi srecu devojko!¨
Sinan Sakic - Gradom se sapuce,Nije sreca u bajkama,Onaj je prosla bez bola,Trazis mnogo od zzivota!
Mile Kitic - Ostavljas me,Ruzni snovi nestanite,Jasmina,Lazu me zelene oci,Ne pitaj me zaplakaces!
aamerrrr
22.06.2011, 21:48
Mile Kitić - Mi smo bili jedan život
Dodato:
Hej vi hitri beli dani
Dodato:
Hej vi hitri beli dani probaj...
Dodato:
Sinan Sakić -Javi mi se
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.