Pokaži Full Verziju : roland em 2000
Pozdrav kolege ,trenutno sviram tyros 2 uz koju koristim triton le ,juce mi je ispao povoljno em 2000 ,sa dva rezervna zipa ,torbom ,300 dolara ,i ja sam to kupio ,kako stalni korisnik yamahinih i korgovih klavijatura mogu reci da sam bio iznenaden sa rolandom ,ubacio sam ritmove i boje ,i radi,pitam se da li je nama pottrebno izdvajati tolike pare za nove modele,kad ovaj roland po mom misljenju moze da odradi veoma dobru svirku,eventualno jedna solo klavijatura i to je to.ugodno iznenaden sa roland em 2000,pozdrav
MladenPA50
30.04.2011, 17:48
Preksinoc je bio Dzej u Nisu, njegov klavijaturista svirao je Roland EM-2000 i TritonTr, super je zvucalo ;)
em2000 je cudo cim budem nasao ocuvan uzecu ga za svoju dushu nek stoji kuci.
da ne otvaram novu temu ,da li neko zna kakav je postupak razdvajanja kanala na em 2000,jer on ima samo 2 izlaza ,da razdvojim desnu stranu posebno a posebno ritam .da li bih s time dobio bolju kontrolu .
milanceshow
05.05.2011, 23:33
Mozes da odvojis aranzer na L,a solo na R i da koristis volume papucu!
Mozes da koristis expresion papucu pa da pojacavas solo i sta jos zelis iz aranzerskog dela!
Dr.Artist
06.05.2011, 10:07
Uvek sam pricao da neke stvari na rolandu i dan danas nisu prevazidjene ,svi se nesto trude da prate trendove ali nikad nedobiju ono sto zele .
Ps:da neko ubaci ''krisom'' u pa 3 jednu masinu od G1000 i da nekima to servira bez znanja sta je unutra zinuli bi . Hocu reci koliko je covekova psiha cudna stvar .
Naravno nesmatram da je G1000 najbolja sprava ...uglavnom ko je pametan znace nasta sam mislio.
darkonix
12.05.2011, 20:48
U potpunosti se slazem sa korisnikom Dr.Artist roland em 2000 sto se tice aranzerskog djela a posebno G serije imaju toliko mekan dobos i bas da ga je prosto milina slusati-njima vrijeme ne moze nista.
em 2000 je extra klavijatura....mada svaka ima svoje prednosti i mane....Ja koristim korg pa60 trenutno....i extra mi zavrsava posao....koliko para toliko i muzike...pozdrav
milanceshow
12.05.2011, 22:31
Dovoljno je ovde receno,a jos mnogo toga moze da se procita na forumu o EM2000!
LOCK!
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.