Pokaži Full Verziju : Kako smanjiti trajanje varijacije
Trazio sam po forumu al nisam mogao naci nista slicno.zanima me da li se moze smanjiti trajanje varijacije.na var 1 i 2 mi je rumba a na 3 je rubato ono samo harmonija i bas.eh ta treca varijacija mi traje 8 taktova ali bas traje samo do 6 i izgubi se,pa me zanima jel se moze to kako sa 8 skratiti na 6 taktova ? nadam se da me razumijete sta hocu da kazem...pozz
sasa_jelenkovic
21.04.2011, 19:16
Koja ritam masina je u pitanju?
to sam zaboravio napisati.u pitanju je pa50
Sve se moze u nekom od programa za obradu midija. Dok sam imao Pa 50 duzinu taktova odredjivao sam u Cakewalku. Prvo sam pretvorio .sty u midi putem programa Pa style tools, a zatim ga otvarao u Cakewalku i podesavao duzinu i brzinu takta. Posle sam ponovo isao u Pa style tools i na mesto starih varijacija presnimavao one nove koje sam uradio.
aha pa probat cu onda nesto ako mognem naci te programe na netu ako budu full...ja sam mislio da se moze nesto u record mode ali eto izgleda valja mi se malo pomuciti sa programima...
Kakve bre programe, zasto toliko komplikovano :confused:
Kad udjes u Record na Main page imas CV lenght. To ti je kolko taktova traje ritam .... smanji ga, memorisi i gotovo.
hvala kolega ace uradio sam tako i uspjelo je.drago mi je sto se nisam morao zezati i muciti sa nekim programima...pozz
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.