Prijava (LogIn)

Pokaži Full Verziju : Rad sa zvezdama estrade

Simke
20.04.2011, 20:43
E ovako...treba sad u subotu 23.04 da radim jednu "jaču"svadbu gde ce gost pevac da bude nasa leganda Milance Radosavljevic.Ja bas dosta znam njegovih pesama,ali me zanima dal je neko od kolega radio sa njim,kakva su mu iskustva,i da li ima neke pesme,koje nisu nesto poznate,a on ih peva live.Inace nisam od onih koji vole iznenadjenja,posebno sa takvim pevacem kao sto je on.Radio sam sa dosta zvezda i zvezdica,ali sa Milancetom nisam nikad,i iskreno ne znam kakvi su mu blokovi pesama,i dal mu je šarolik repertoar(ne racunam njegove pesme)itd.
Svaka pomoc mi je dobro dosla.:)

Vule
20.04.2011, 21:17
Mislim da peva standardan repertoar sto se njega tice,ne verujem da je ubacio neku novu pesmu u poslednjih 20-tak godina...jedino ako nesto od ovih novih zabavnjaka nije poceo da peva,Zeljko Joksimovic,Merlin i to :lol:

Dell
20.04.2011, 21:20
ja mislim da ima onih standardnih dvojkaskih zezanja, ali na to si ti naravno spreman, u to smo se uvjerili ;) tipa ono soferska je tuga pregolema i te sheme, za ostalo ne znam

nesaband
20.04.2011, 22:16
dodji do mene,ponesi flesh popijemo pice,prebacim ti sve od Milanceta sa LIVE svirke i ostalo i to je to.ili ako ti je lakse poslacu ti preko msn ali ce to da traje bas dugo.

Burli
21.04.2011, 01:23
Sa Milančetom uglavnom ide njegov sin Zoran koji je harmonikaš tako da nećeš imati nikakvih problema jer su obojica stvarno prijatni ljudi i spremni za saradnju a repertoar je šarolik, pjeva i svoje pjesme ali i ostale narodnjake koji idu uz njegove godine i stil.

jeftabgd
21.04.2011, 01:26
Radio sam sa Milancetom bar deset puta.Nista ne brini.Matori je genije za saradnju.Ne okrece se,ne mrsti se,moze dezurni forspil i sl.S obzirom da si pojeo 100 kg satorske prasine to za tebe nece biti ali bas nikakav napor.

Millan
21.04.2011, 02:34
A jos zna i intonacije!:D I pevace sigurno Sanjao sam nocas oci tvoje...:)

Simke
21.04.2011, 19:14
Hvala svima,i nadam se da ce pasti neki video snimak,pa cu ga postaviti kad se obradi.

@jeftabgd
tolko sam se nagutao,a jos toliko sam pojeo prasine sa sarmom i pecenjem!=))

milanceshow
21.04.2011, 19:25
Ta prasina zna da bude problem.Nije lose proterati tu prasinu kojim vinjakom! :)

Bice klasicna dvojkaska tezga Simke.Milance Radosavljevic se idalje dobro drzi sa obzirom na godine.
Ja sam skoro radio dvojkasku tezgu sa Rasom Pavlovicem!!!!Ceo dan samo dvojke.A bogami i ima onih pesama koje nisam cuo!!!!

Simke
22.04.2011, 11:53
Rasa Pavlovic je tipican "dvojkas"i covek izuzetno peva,posebno voli izvornu muziku.
A sto se tice Milanceta,ma on mi je ko i svaki drugi pevac,jedino kao sto sam napisao,ne znam dal ce imati neki blok tudjih pesama...verujem da su sve to opste poznate stvari,ali sta znam,da ne bude neki "hit iznenadjenja" :lol:

Evo @Millan (http://www.yu-midi.org/forum/member.php?u=10272) rece jednu pesmu koju inace i privatno volim od Cveleta Radovanovica,tako da mislim da ce biti sve po kako treba,i po protokolu.
Usput se pitam da li on radi za lovu,ili je ne zainteresovan za baksis? :?

Vule
22.04.2011, 12:10
Brate,ne znam coveka al mislim da nije gadljiv na baksis!!! :)

Millan
22.04.2011, 12:40
Uzimao je baksis bar kad sam ja svirao, a ne verujem da se nesto promenilo, jos i ova kriza...:D Inace, tu pesmu je svaki put pevao...:)

x3meSRB
22.04.2011, 15:23
I Milanče i Raša su pravi profesionalci, tako da verujem da Vama kolega neće biti problem, već zadovoljstvo da pratite gosp. Milančeta, nije on kao ovi novokomponovani što im smeta koje je boje mikrofon, već je čovek pravi džek. Javite nam kako je prošla tezga, a može i neki video snimak... ili slika.

Simke
22.04.2011, 19:08
@x3meSRB (http://www.yu-midi.org/forum/member.php?u=8202)
iskreno se nadam da ce biti i video i mp3 i slike!:)

Vule
22.04.2011, 19:17
@ Simke,ima li sanse da bude i neki video streaming? :)

Simke
22.04.2011, 20:50
sad me lozis..a vule?
Mislim da ce biti dovoljan i neki video i par slika.:)

Vule
22.04.2011, 21:42
:lol:
Da pitamo Vaxtera,mozda ima neku ideju oko povezivanja? :)

Malo zezanje Brate,mora malo :)

Vaxter
23.04.2011, 00:42
Nije frka...
Da se organizovati... :D

Vule
23.04.2011, 02:12
Ja sam za :)

milanceshow
23.04.2011, 05:28
U......pa to nebi bilo lose!Vidi Simke da li imaju wireless tamo gde radis,mada mozes i bez njega!
Nije to losa fora,da svi gledamo..........
Vidi Simke da li postoji mogucnost!

Simke
23.04.2011, 09:10
hahaha ja mislio lozite me,a ono stvarno mislite! :lol:
Ne znam da li ima u restoranu wireless,ali evo ponecu lap-top,kabal za vezu sa mixetom,ako imaju wireless,i sve bude kako treba okacicu link za live streaming!:)

bokajunior
23.04.2011, 22:16
samo nemoj da zaboravis da nam javis link molim te. Usput, pitao sam jednog kolegu koji je radio sa njim par tezgi. Kaze da je covek vrlo korektan i odlican za saradnju. Mislim da nemas razlog da brines.

Vule
23.04.2011, 22:18
Nista od linka,nista od streaminga :(

Ako se Simke pohvali da je uzeo lepe pare sve mu je oprosteno :) nije covek kriv sto u kafani nije bilo wirelessa

bokajunior
23.04.2011, 22:20
Nista onda, nema opravdanja za link. Znaci nas kolega Simke je hteo samo da se pohvali :D. Pa makar neka napise komenar kako je bilo.

Simke
24.04.2011, 10:45
Meni je stvarno mnogo zao ljudi,al jbg...kad je neko maler,onda sam to ja!
Poneo sam lap-top,u restoranu su imali wireless,al ko za baksuz nisam poneo punjac.Baterija se ispraznila,i nije radio svega 10min,tako da od streaminga nije bilo nista!!...e bas sam po....zdeo:(
Evo snimao sam malo mobilnim telefonom,cim je Milance usao u restoran uzeo je mikrofon i poceo da peva,tako da bar je nesto tu..pa uzivajte..:)
http://www.youtube.com/watch?v=EDPmvCu2bHk

Dell
25.04.2011, 20:22
Uh, pa kako niko da ne komentira? Simke, svaka cast na ovom snimku, raditi s takvom legendom kao sto je Milanche to je velika cast. Ocito je i bilo kako su kolege rekle, cim sam cuo bravo majstori, znao sam koliko je sati. Jos jednom svaka cast tebi i ekipi ;) I da, jel harmonikas njegov sin o kojem su pricali?

dejantb15
25.04.2011, 20:31
Ja sam evo tek sada vidio snimak....svaka cast Simke..dobar orkestar,Milance legenda.pozdrav

nesaband
25.04.2011, 20:41
koliko ja vidim to je Djole harmonikas ako se ne varam.
jel tako Simke?

harepa50
25.04.2011, 20:48
Bravo momci, svaka cast :)

Simke
25.04.2011, 23:04
Hvala Vam svima momci!!
@nesaband @Dell
Da to je moj harmonikas iz benda,sa kojim radim vec 10god.
Evo jos nesto od Milanceta sa te tezge,nadam se da ce vam se svideti! :)
http://www.youtube.com/watch?v=k53CK22ZGfQ