Pokaži Full Verziju : korg Le-card reader
Pozdrav. Treba mi pomoc,koji card reader cita karticu od kogra Le?I da li neko zna gde moze da se nabavi?
skoricnik
12.04.2011, 10:42
U 99% slucajeva svaki. Otidji u najblizu prodavnicu racunara i trazi citac kartica koji ima ulaz za Smart Media kartcu.
Bio sam po kompjuterskim radnjema,zvao sam i neke prodavnice u BG,ali nisam uspeo da nadjem, Pa me interesuje koja je oznaka tog card readera koji cita tu karticu,ona je siroka i tanka.
gnovako8
12.04.2011, 10:48
pozz,neznam tesko ces to naci u trgovinama ima ali vise za sd i druge ,a za smart mediu vise nema,a mozda i naletis,ja ga imam i cuvam godinama uvijek zatreba
kolega gnovako8 mozes li mi napisati oznaku tog tvog card readera?
dalibor jarmina
12.04.2011, 10:52
ma mora bit negdje za uzet, probaj otići u neku fotografsku radnju, dakle kod nekog ovlaštenog fotografa (malo boljeg), oni imaju 100%, a i mogu te uputit gdje ima, a možda imaju i za prodat...
gnovako8
12.04.2011, 10:55
poslo sam ti poruku
Hvala vam kolege. Ako neko sazna gde moze da se nabavi,zamolio bi ako moze da mi javi.
Ima majstore,to je univerzalni čitač kartica,koji se spoji na kompjuter USB kablom.Između ostalih ima i utor za SM card...Košta oko 15tak € ..Pozdrav!
Iggy Prince
14.04.2011, 00:09
Pozdrav druze....Ima kod mene u arandjelovcu u komp radnji winwin da se nadje interni citac koji se kaci na plocu direktno ja sam ga uzeo i veoma sam zadovoljan a cena mu svega 700 dinara...potrazi na njihovom sajtu da li ga ima za kupovinu a ako nema javi da ti nekako posaljem postom ili kako vec hoces.
kolega daj naruci ga putem interneta preko ebay.com kosta oko 15 $ i moze da se ugradi na personalni pc .nista vise
Pozdrav , citam ovde o ovom potrebnom hardveru , moj drug je tu spravu kupio za 700 dinara pre dve godine mogu sve kartice da idu u nju i cak je predvidjen za montazu u racunaru . Ja imam taj hardver al sam ga platio mnogo skuplje , pitacu kolegu gde ga pazario u kojoj prodavnici u zrenjaninu . SRECNA NABAVKA DRUZE
GEMBIRD USB 2.0 All in 1 Card Reader plava boja :D to je to,ja to samo koritio dok sam, imao LE.A u MK kostao je 4eura :))) pozzzzz
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.