Pokaži Full Verziju : YU-MIDI Zurka 2011
Evo puno pozdrava za sve kolege koji su bili na zurci i da kazem da mi je drago sto sam vas upoznao. Nadam se da cemo se opet druziti naredne godine ali u vecem broju.
Pozdrav i tebi kolega, naleti nam malo cesce ;)
marnele, moram da te pitam nesto al da se ne ljutis na tvog druga, tj. na mene :D
pitanje u jednom vazi i za druga vaxtera a naravno i ostali koji su bili prisutni ... vule, simke, milance ...
kad si se vatao za vaxterovu gitaru, zasto je kod tebe bila tako razstimovana? dok je vaxter svirao bilo je sve kako treba :))
@};- pozdrav
:-"
ja mislim da je bio u maleru za jednu zicu :lol:
siguran sam da ste svi vodili racuna o marnelu ko da je vas mladji brat ;)
ja se jos secam streama zurke ko da sam ga juce video :"> i jos uvek mi je krivo sto nisam mogao biti sa vama ... :(
pozdrav
tocnije 2 zice :) a malo veci razlog je bio sto sam sebe uopce nisam cuo :D Znalo se dogodit da pitam Milancheta odakle sviramo, on rekne Geeeeeeeee, a ja mislim Eeeeeeeeeeee, tako da tek na 2-3 strofi provalim da sam vecinu pjesme svirao pogresan tonalitet :) Kasnije smo se sporazumili, tako npr. ako sviramo iz D mol/dur, Milanche se uhvati za D(upe) pa znam odakle idemo :)
E pa Grandia onda lepo sledece godine organizacija na vreme i svi lepo da dodjete,nema opravdanja za nedolazak :)
marnele, hvala za iskren odgovor :) verovatno vaxter sabotirao te 2 zice ...
vule, vazi, samo molim te da sledeci put bude to vikend ako moze :lol:... znas kako je kod nas gastarbajteri ;)
ma nekako cu da se snadjem, odavno nisam bio na krankenstajn (bolovanje) :D
'lektričnu gitaru je opravio još pre žurke, tako da nju niste mogli ni videti, a akustilnu u toku. :))
Dobro me podseti, da završim setup i zamenim žice na akustari. :))
Još uvek ih iz torbi nisam izvadio...
vi'sh a poceo si sa setupom onaj dan kad sam odlazio, dobro ti sebe natjeras :lol:
milanceshow
24.04.2011, 04:33
Ja sam se hvatao za dupe dok sam mogao,posle sam ga smanjio na mikseti!!!! =)) =))
Dell je mnogo dobar decko,zato se i salim sa njim! =))
Evo, proslo je nesto vise od 3 mjeseca, ali uspomene na onakvu zurku ne blijede ;) Nesto sto sam ja snimao
http://www.youtube.com/watch?v=w-Spp_X4LPQ&feature=channel_video_title
milanceshow
29.07.2011, 04:04
Hehehe.....Ko filharmonija iz Istambula.....hehe
Posalji mi snimak u full-u..... :)
Jeli Nishki jesi sapcao akorde Vaxu, nesto vidim stalno gleda u tebe ili te samo toliko voli? :D :D :D
To je dugogodišnja ljubav.
Samo da ne krene "saputanje na jastuku",onda je opasno....@Dell,ti znas na sta mislim siguran sam :lol:
Ljubomoran omladinac na Milana.
Nadao se da će spavati sa mnom posle žurke, kad ono ništa.
Sad se breca tu. :))
@Vaxter
A kolko je meni poznato da je odmah nesto malo posle zurke nas Dell zapalio u ZG na neku "paradu";))....tako da ako ste spavali zajedno,nema veze!!
Mi smo nashi,samo jashi!!=))
Shalim se naravno...:D
Ma, bitno da se svi mi volimo, tako Simke?
Daću ti Dela sledeći put. :)
Znaci sljedece godine Gay-Midi zurka :lol:
bokajunior
29.07.2011, 22:02
Ulete mu dizajner :lol:
Izgleda da se dizajner razocarao cim nije promenio nista na sajtu od kad je zurka prosla.:lol:
Koliko se ja razumijem u medicinu, to mu sad Dell dodje kao Callboy. Ako smijem da pitam... a kolika je cijena po satu... jer pored Vaxtera i Simketa mozda ima jos zainteresovanih, pa da momak zaradi koju kintu, nije mu lako, student je, pa love nikad dosta.
Ma, on to za dž, za drugare...
A tebi tranzit i ne treba, posto si spomenuo da ti sluzi samo za mokrenje :) Samo sto nemaju konkretnih dokaza za mene, za ljubav izmedju Vaxa i Nishkog ima sto bi Zika rekao korpus delikates :D Te ovi nijezni pogledi na videu, te ona grljenja, ljubljenja na Kopu eeeeeeee :D
Vidi ga mali,sad je jos i ljubomoran :lol:
I ti si Vule uslikan u klincu na kopu s obadvojicom tako da :lol: :lol:
Ostajem pri tome da meni "ono" sluzi samo za malu nuzdu tako da sa moje strane mozes biti miran.
Sto se tice onih pogleda na videu i tihog razgovora izmedju Nishkog i Vaxtera koji su vodili dok su svirali a koji se ne cuje na snimku, za to ti garantujem da nisu bili izlivi ljubavi nego sasvim nesto drugo. Uspio sam da posebnom tehnikom pojacam i dobijem njihove glasove nesto jace i jasnije. Bio bi zapanjen da cujes taj razgovor.
tranzit, ja sam bio tamo, tako da znam :D
Kako dokazujes tvrdnju da si bio tamo a nema te na snimku?
Jedino mi preostaje da postavim isti video pa da se Dell uvjeri, mada se bojim da ce snimak biti kompromitujuci,
pogledaj sliku nas svih poslije te zurke i uocices na meni istu duksericu, ovu bijelu sa crnim prugama koja je na stolici pokraj boce_juniora na snimci :D
http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=18234&page=14
Na ovoj strani su slike koje je postavio Svrakan...na devetoj slici je Sokan-Junior kako peva,a sa njegove desne strane sedi momak koga prvi put vidim,zna li neko ko je on? :lol:
Ja ga nisam ni video na zurci..gde se krio svo vreme??=))
Ja mislim da je to Vaxov ucenik, eeee kolege, zar ste toliko rogonja sa'ranili onda da ga niste primijetili :lol:
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.