Pokaži Full Verziju : Pa1x pro mp3 encoder board
Da li neko zna gdje bi mogao nabaviti mp3 encoder board za pa1x pro
moras nam napisati gde zivis. Moja preporuka je Ebay, ali sve ovisi gde budes.
mirandess
09.03.2011, 14:34
pa ja mislim cak da se on moze naruciti preko music shopova, tj. oni naruce ili nadju negdje polovan i prodaju ti, to ti je mozda jedna od jednostavnijih i jeftinijih opcija, nego e-bay..... skymusic je najbolji za to.... njihovi prstici su u svemu sto se tice toga :D veliki pozz!
Zivim u USA pokusao sam ebay i music shopove kazu da prekinuta izrada i da nemogu nabaviti.
Da li se moze ugraditi od Pa800 mp3 u pa1xpro
balkanac09
09.03.2011, 15:59
Kao sto je kolega igzp rekao gdje zivis ako si Amerika ima jedan moj prijatelj prodaje zapakovan
Ne moze od pa800 mota od pa1x evo imas kolegu u usa koji ima pozz.
balkanac09
10.03.2011, 01:38
Kolega winter evo malo sam gledao i po netu i nasao radnju u americi koja prodaje encoder evo link pa pogledaj
mirandess
10.03.2011, 01:49
ja mislim da je stavljanje drugih linkova zabranjeno :S no dobro to nije bitno, dobro, prekinuta je izrada, slazem se, ali postoji mogucnost da ti oni nabave Polovan, razumiejs :D tako ces proci fazu oko garancije (da znas jel ti pokvaren ili ne) ako je pokvaren vratis im, a preko ebay-a, procedura, zamisli da ti dadnu pokvaren :( koja bi steta bila!
zvao sam tu trgovinu kazu da je board nedostupan i da ga ne prodavaju vise
balkanac09
10.03.2011, 02:05
ima jos jedna radnja evo bas sada sam sa njima razhovarao ali cijena je 299$ sa grancijom cak mozes i na 3 rate da otplatis nadam se da sam ti pomogao
mozes li mi poslati na moj email od prodavnice info
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.