Pokaži Full Verziju : Korg Pa80 kopiranje CV (ne kompletne varijacije)
Drage kolege. Imam korg Pa80 i sredjujem neki ritam.. Meni je potrebno da prekopiram CV1 od jednog ritma na CV2 u drugom ritmu.. Znaci ne zelim da prekopiram kompletnu varijaciju iz jednog ritma u drugi, nego samo jednu CV..
Konkretno, jedan ritam mi je otkucan u molu a drugi u duru, pa bih ja to nekako da spojim u jedan (kad sviram dur svira mi jedna, a kad sviram mol druga CV)
Pokusao sam da pretrazim forum i da cackam sam, ali nisam pronasao rjesenje.
Hvala unaprijed!
Prvo nadjes gde ti je tacno taj mol na toj varijaciji znaci ako je na primer varijacija 1 ti nadjes od onih 6 Cvs gde je mol! Ukljucis ritam na koji ces da kopiras Odes na copy nadjes taj drugi ritam i motas tockic i negde pri kraju imas opciju da kopiras pojedinacne CVs. Nadam se da si razumeo...
razumio sam druze, ali ne mogu da nadjem.. Ima samo da kopiram npr.
ritam ''Dvojka" V2 u ritam ''Dvojka2'' V3, a za cv ne mogu da nadjem... kompletnu varijaciju iz jednog ritma u drugi ritam mogu da kopiram, radio sam to, ali cv iz jednog u drugi ne mogu da nadjem...
samo listas dalje ono iz cega kopiras nadji ono gdje pise V1cv5 npr tako oprilike,onda ti se otvori da mozes i kopirat u tako nesto,kod mene je pa 800 ali mora da je isto
Ok.. Pogledacu cim se dohvatim klavijature.. Nesto mi cudno, kopirao sam dosta puta varijacije (kompletne) ali nisam vidjeo to.. doduse nisam ni tjerao tockicem dalje od v4 :).. Hvala svima na pomoci!
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.