Pokaži Full Verziju : Aca Lukas- Bele ruze, rumba ili...?
nesta13arso
21.02.2011, 20:15
Da li je za ovu pesmu najbolje koristiti rumbu ili neki drugi ritam, jer mi na pocesku u forspilu ne pase bas rumba... a i slusao sam snimke uzivo i ne deluje mi kao da sviraju rumbu...!?
sasa_jelenkovic
21.02.2011, 20:31
Druze po kaficima i diskotekama najbolje je na rumbu,ali ako ti treba namenski imam ja za G1000 pa cu postaviti. pozdrav
mile nikolic
21.02.2011, 20:32
nije rumba kolega ta pesma je uradjena u nekom modernijem beginu-
Ja ovu pjesmu sviram sa ritmom "Litar krvi" od Pejovića što je u suštini orijental begin
To je takozvani modern begin ili rock begin,negdje piše i Lukas begin.Može i namjenski od pjesme˝Coma˝-Lukas,a ja još nadovežem:˝Pesme moje˝-Toma,˝O,kako boli me˝-Haris,˝Jasmina˝-Fadil Toskić,˝Plavi safir˝-Bajaga,˝Za ljubav treba imat dušu˝-Atomsko sklonište,itd...Ali,ja sam na svirci egzibicionista,pa često ubacim i pjesme koje nisu u istom ritmu...Mišljnja sam da muzika uživo treba da zvuči drugačije od originalnih izvedbi,to je publici interesantnije...Odoh ja u off,sorry...Pozdrav!
nesta13arso
21.02.2011, 21:43
Ok, hvala vam,meni treba taj ritam za Roland EXR-e2, pa ako neko ima i voljan je da ga postavi, bicu mu duboko zahvalan! :)
nesaband
21.02.2011, 23:06
probaj da nadjes negde style koji se zove" modern begin" od neke klavijature i onda ga konvertuj sa STW za tvoju klavijaturu.
to ti je najlaksi nacin da dodjes do tog ritma koji je inace univerzalan za vise pesama.
Ja takodje mislim da ide begin. Sto moderniji to bolje. Na rumbu mi pjesma izgubi smisao.
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.