Pokaži Full Verziju : pomoc oko korga t3
dadodream
11.02.2011, 14:01
korg se dugo nije palio i baterija se mu ispraznila i obrisalo se sve sa njega,program a nista na programu b samo se klavir cuje.trebao bi mu ubaciti nove boje ili cijeli originalni set up,kupio sam i usb midi kabel.evo ako ima netko volje da mi objasni kako da to uradim itd.hvala
Potrazi malo po forum ima 100000000000000000 primera
dadodream
11.02.2011, 17:25
jesam ali nema bas.
promijeni bateriju.midi kabal.midi sysex neki softver.boje i namjesti midi kanal na kljavi.memory protect off
Postovano sa mobilnog uređaja
dadodream
11.02.2011, 17:43
skinuo sam midi ox i memori protect of i nece ubaciti.kako podesiti konekciju pc kljava sa usbmidi kablom
kako podesiti korg ucitava boje.pomoooooooooooc
kabal na midi in na t3,mjenjaj kanale na midi in dok ne prođe.slično je kod većine starih sinta.čačkaj malo po forumu
dadodream
11.02.2011, 19:42
probao na svim kanalima i nista.
Dodato:
nitko mi nezeli pomoci
Dodato:
probao sam evo sto se dogodilo,na korgu pise system error-div by 0-address cb0b:3c43
na kompu pokrenut midiox-file progres ucita 3crtice istane.pojavi se prozor u kome pise
sysex:no buffer available-nema dovoljno raspolozive memorije za ovaaj zadatak,zatvorite jedan ili vise programa kako bi ste povecali raspolozivu memoriju.a zatim pokusajte ponovno
Ako si menjao bateriju parametri u klavijaturi su se izgubili pa ti pravi problem ako ubacujes preko kompa.Pokusaj da nadjes istu klavijaturu pa posalji sva podesavanja i boje sa nje.
dadodream
13.02.2011, 11:31
evo jucer sam nabavio boje na disketi za t3.ucitao unutra i svirao ih.kad sam ugasio kljavu i opet upalio boje vise nije bilo.a zamjenio sam novu bateriju.mozda netko zna u cemu je problem da ne pamti a stavljena nova baterija?
Ako klavijatura nece da pamti boje moguce je da ti je otisao Ram cip .Baterija cuva boje u tom cipu pri gasenju klavijature.Najbolje je da odneses u neki servis samo da pogledaju jer verovatno je crkao cip jer prikazuje system error.
dadodream
14.02.2011, 21:11
dali se to isplati slagati?
dadodream
04.03.2011, 11:36
dali ima tko shemu korga t3 ili zna gdje mu se nalaze memorije i koji su broj?
Ja nemam semu za T3 trazio sam je na netu ali je nema.Mozes otvoriti klavijaturu i pogledaj cipove u blizini baterije i zapisi broj cipa.Kazi mi samo da li ti funkcionise midi i da li prebacuje boje iz kompjutera.
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.