Pokaži Full Verziju : Mozilla firefox problem
U zadnje vrijeme kada izaberem neki tekst tj. oznacim i stisnem desni klik nema nigdje opcije da kopiram, izsjecem i te cake a prije je uvijek bilo...
da li neko zna u cemu je problem
Evo slika za primjer:
Mozda nezna na NJemackom jeziku....:) :) :) salim se.., stvarno neznam bas cudno.
harepa50
11.02.2011, 00:56
Najlakse ti je da obrises Mozillu i ponovo je instaliras. Ako te ne mrzi :)
ma to sam vec uradio... i opcijama cackao opet nista
Postovano sa mobilnog uređaja
imas za to precicu ako nema tu da kopiras onda stisnes tipke CTRL + C i trebalo bi da kopira,probaj pa javi...pozz
al nije fora preko tastature, mene zanima zasto nece sa misom
Da li se to desava samo u Firefox-u ili i na nekom drugom browseru,ako ste probali neki drugi?
mirandess
11.02.2011, 17:45
evo da i ja sarnem, ima opcija Uredi, i kopiraj......kolega usput pogledajte na kojem jeziku tastatura, a to mozete vidjeti u lijevom desnom coskicu pored ovih opcija kao sto su nod32,status mreze (onaj monitorcic namjesten mali), bluetooth, itd itd, a moze biti i na desktopu, dakle, idete(na opciju za jezik, npr. ENG) desni klik>settings> i namjestite da vam je tipkovnica na en ili na deutsch, probajte tako.... mozda su se poremetile postavke :S (pisem zato sto vidim da je i kod vas win7) a sto je netko rekao na forumu, toliko je ogoljen os da je to katastrofa. Nadam se da sam pomogao malo.... veliki pozdrav.
Pokušaj da startuješ firefox u safe mode-u. Start, all programs mozilla.... Tu imaš mozilla firefox (safe mode) opciju. Klikni na nju pa javi da li tu radi copy/paste.
Mada evo i meni se na ovom forumu to dešava. Iako mi je sve na kompu podešeno na engleski, izleće mi nešto na nemačkom valjda ?? :)
Pozdrav,
Milos_91
11.02.2011, 18:46
uzmi google chrome i nemoj se muciti :) :) :)
Izbrisi Mozilu pa ga opet instal !
Samo u mozilli se desava problem... ostali svi rade normalno ali mi je navika sa mozillom raditi...
pokusao sam save mode,ista stvar...
izbrisao i ponovo instalirao, problem i dalje tu...
Kad deinstaliras mozilu, pustu neki program koji cisti registry, preporucujem Ccleaner, ili VitRegistry fix onda obavezno prilikom deinstalacije mozile ima opcija da obrises sva podesavanja i zapamcene parametre.... mozda si to propustio, pa zatim odes u c: program files/Mozilla Firefox/ i obrisi ceo taj folder Mozilla Firefox... pa onda opet pusti jedan od onih programa, restratruj komp, instaliraj najnoviju Mozilu i nema vishe problema :D
@armin
To ti se dešava na bilo kom sajtu ?
da, na bilo kom sajtu kopiranje nemoguce... samo mogu gore gdje se link ubacuje kopirati i ubaciti...
Dodato:
Evo resio sam problem...
uradio sam sto je kolega x3meSRB (http://www.yu-midi.org/forum/member.php?u=8202) rekao i problema nema vise opet se moze kopirati i sve to...
hvala svima na pomoci
Jel se jos nekom desilo da mu sinoc par sati nije radio firefox(mozzila)??
Ajde on,nego ni ostala dva koje imam u kompu,ni ona nisu htela da rade!
Sinoć je u Srbiji bilo problema sa Internetom.
Dobar deo Srbije nije mogao da pristupi sajtovima u određenim delovima USA.
Između ostalih, i mi smo bili tu.
Ja samo mogao, kao i još nekoliko ljudi, ali popriličan broj ljudi nije mogao da pristupi YU-MIDI.
Krstarica, npr, nije nikome radila.
Sinoć se Internet pretvorio u zonu sumraka...
A Vax jel znas sta se konkretno desilo?Generalno je bio problem sa web browserima,a na primer mogao sam da pristupim vecini stranica koji su mi bile memorisane.
Nemam predstavu.
Nikakvog zvaničnog obaveštenja nema.
DNS-ovi su radili, i resolve je bio normalan.
Trace porpuno prolazi rutu, ali pristupa nije bilo.
Iskren da budem, nemam ni ideju u čemu je problem bio.
Nisam ni ja sinoc mogao neko vrijeme(ne znam tacno) da pristupim
na yu-midi,ni sa Mozillom ni sa I.Explorerom.
Negdje prije ponoci,cini mi se da sam uspio.
Dakle, nije samo Srbija.
U svakom slučaju, nije do browsera.
Problem je negde na vezi sa delom amerike u kome se nalazi i naš server.
Internet Krstarica se nalazi blizu nas, i oni su bili nedostupni tada.
Meni je, ne znam kako, radio yu-midi, ali nije sajt hostniga na kome se on nalazi, na primer.
Baš su čudni simptomi bili.
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.