Pokaži Full Verziju : Pa 50 - problem sa basom
Milovann
29.01.2011, 14:39
Ja se izvinjavam ako vec postoji slicna tema, ja je nisam mogao pronaci.
Imam korg pa 50, kada ukljucim manuelni bas npr. kad sviram uvod pjesme Sedam dana, i poslije toga ga iskljucim, bas u ritmu mi se skroz smanji! Da bi ga vratio u normalno stanje moram prebaciti na drugi ritam i vratiti se ponovo na isti. Jel zna neko sta je u pitanu i sta da radim???
Pozz prijatelju ! kada prebacitis na manual bass pritisni SPLIT POINT tri puta i onda ce se jacina basa vratiti na normalu , znam samo za to resenje!probaj pa javi!!!A i mislim da imas ovih tema pretrazi forum!
Milovann
29.01.2011, 16:47
Prijatelju hvala ti puno, uspio sam. Kad pritisnem SPLIT POINT samo jednom vrati mi se normalna jacina basa!
Minicevac
29.01.2011, 17:05
Drugari to je mana kod vecine korga pa serije ako ne i kod svakog;)Jednim pritiskom na split, bas se vraca na odredjenu jacinu...
Nema na čemu prijatelju ! Kad god ti zatreba pomoc oko KORG-a javi se!pozz!
Minicevac
29.01.2011, 17:07
Izgleda da se kolegi Milosu zaglavilo dugme pa ,mora tri puta da stisne split:D
Milovann
29.01.2011, 17:18
jos jedno pitanje, da nebih dzaba otvarao novu temu, a vidim da dobro poznajete korg :)
presnimio sam preko nekih fabrickih ritmova u donjem redu neke svoje ritmove, da bih kasnije skontao da sam presnimio i preko jednog ritma koji cesto koristim. Interesuje me da li mogu taj fabricki ritam uzeti sa drugog korga i ponovo snimiti na svoj?
Minicevac
29.01.2011, 17:40
Naravno da mozes druze!Ako imas backup od ranije ili ako nemas skini na korgovom sajtu bilo za pa50.60.80...PozZ
Kada skines fabricki set onda samo povuci taj ritam koji ti hvali .
Milovann
29.01.2011, 22:06
a kako da skinem fabricki set???
imas na korgovom sajtu kompletno sve sto je ucitano u Korga u fabrici.. mislim da se zove nesto resources, tako nesto.. I onda mozes da uradis kompletan restore i vratis sve kako je bilo, ili ucitaj samo taj ritam koji ti je trebao a ostalo ostavi kako je bilo..
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.