Pokaži Full Verziju : Yamaha 9000 pro - reset.?
dragi prijatelji ako neko zna reset za 9000 pro ili vracanje na pocetne postavke stim da sve ostane na HD.pomozite
Bingo,bingo...:)
Pritisnite zadnju tipku sa desne strane i drzite je, pri tome ukljucite klavijaturu i sacekajte da starta OS . Dirku drzite svo vreme sve dok se na ekranu ne pojavi sve kao i obicno da bi mogli poceti svirati. To bi bilo to.
Kolega ima pravo.Zadnja tipka sa desne strane se zadrzi i pri tome se ukljuci klavijatura , a treba se zadrzat dok se na ekran me pojavi sve.To vazi za sve Yamahine klavijature bez razlike dali je to sintisajzer , digitalni piano , ili aranzer .Mozda ponekad kod PSR serije i ne uspes da od prvu napravis ovaj reset , tako da postupak treba ponoviti.
ja imam problem Music Databaseoni 5 dugmadi desno 1 2 3 4 tu sam stavljao boje da ne trazim svaki put neku boju i sad mi to neradi .kad sam upalio klavijaturu pocne ucitavati semplova ja sam slucajno pritisno cancel i svi semplovi i ritmovi su nestali sa kanala poslije sam to vratio sa HD ali neradi ona 1 2 3 4 dugmeta od music database mozda je nesto pomjesano u kanalima ako ista mozes pomoci Zivim u Bihacu ovde niko nema te klavijature i neznasju ntsta pozdrav.
Kada ukljucish klavijaturu ...loaduje ti semplove sa HD direktno ?!
Proveri ti dali jos uvek imas te iste semplove na HD ili samo folder od njega.
Necu sad da ti solim pamet, ali ja sam isto jednom tako zeznuo neke ritmove i boje, i od tad cim napravim nesto novo, odmah uradim backup cele klavijature. Tu ti lepo bude zapamceno sve, od prvog do poslednjeg dugmeta i boli te uvo. Posle to samo snims i na komp, za slucaj da ti ode hard u klavijaturi.
A cini mi se da za neki reset ima i opcija da se drzi DEMO dugme i upalis klavijaturu.
Ako drzite istovremeno pritisnute taster sa desne strane displeja DSP-4-7,SLOW-FAST i EXIT i istovremeno startujete tj ukljucite klavijaturu time radite TOTAL RESET
Total Reset=Brishete sve memorisane stvari :Registracije,Custom woice,Flash room,Data Base,OTs itd.... OS SE TIME NE BRISHE !!
To sto je kolega opisao sa ukljucivanjem klavijature a pritom drzati DEMO taster....odnosi se na vracanje u ,,fabricko,,stanje.
dali ostaje sve na HD sto imam ako tako resetujem a drugo kako pravis backup
I kada brishesh i kada radish bekap moras da stikliras sta i gde da ti memorishe.
Bekap ili na pojedinacne diskete memorisati sve sto zelis sacuvati....zavisi gde postavljas kvacicu.
Kada zelis bekap ucitavati-radis sa RESTORE a sa disketa SAVE to DISK preko ,,Load from disk,,
Ako radis sa ,,save to disk,, automatski se postavlja extenzija usr (ovako mozes sve konvertovati na tyrosa sa file converterom)
kao i svi podaci koji se prave u klavijaturi.....dok memorisanjem na bekap imas ekstenz. bup
Ipak bi vam preporucio da prelistate prirucnik ukoliko sa ovakvim stvarima niste radili do sada.
gospodine ja nisam znao da se to nesmije ja sam samo trazio pomoc ako ima razloga banujte me i onasko nista nemogu snimiti sa sajta para nemam da vam saljem slobodno me banujte nista lose nisam ucinio.
Nema potrebe za uzbudzenjem...
dobili ste opomenu zbog mailto odgovora i to nije nista strashno. ....a niste znali da to nije dozvoljeno jer niste procitali pravilnik.
Opomena nije kazna.
Kada budete imali 25 posta moci cete i vi da skidate materijal sa dovnload sekcije. Trudite se da pishete korisne postove i bice sve u redu ;)
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.