Pokaži Full Verziju : PA500 ili modul Ketron XD3
veselinovicvs
21.01.2011, 01:55
Ako ima neko koju pametnu da mi kaze sta je bolje.Za solo imam klavijaturu nego mi treba dobra ritam masina.Znam da nijedna a ni druga(polovna) nije skupa i da ne mogu previse da ocekujem vec mi je bitno da radi sto kvalitetnije.Hvala unapred!!!.
Voleo bih da cujem i Nedimovo misljenje posto vidim da ima iskustva i sa KORG-om i KETRONOM.Pozdrav!.
Ono što bi mene opredelilo je podrška za jednu ili drugu klavijaturu, ako već kažeš da su slične. Može se primetiti da je KORG zastupljeniji kod nas, bolje je i dokumentovan, a i postoji mnogo više resursa (boja, ritmova, itd.) za njega. Kada je KORG u pitanju, čini mi se da je i naša muzička zajednica mnogo tu aktivnija.
DaRkNeSs146
04.02.2011, 17:50
Sto se mene tice korg definitivno ,jer ,to je masina i po ,samo dok je jos napucas dobrim ritmovima (a imas ih u download sekciji dosta) i kralj si ;)
stanimir
19.02.2011, 00:57
Ja koristim pa 500 i mogu ti reci da je ritam sekcija perfektna sve zavisi od tebe kako je sredis ali moras je odvojiti,jedan kanal ritam sekcija drugi solo boje!
Moj glas ide za korg.. Stvarno fino zvuci ritam sekcija, a i sto kolega kaze, za korga mozes da nadjes sta god ti padne na pamet..
A koju solo klavijaturu imas? Kada bih ja odlucivao za mene uzeo bih Korg-a, sa Ketronom nikad nisam radio, ali sam siguran da Korg bolje i lepse moze da se sredi za nasu muziku ;)
nesaband
19.02.2011, 13:42
Korg pa500 definitivno iz vise razloga
imas vise materijala za njega,moze lepo da se sredi ako se zagreje stolica i kad ti dosadi lakse ces ga prodati.
preslusaj snimke na demo od @acekorg pa ce ti sve biti jasno.
nikola_WwW
19.02.2011, 14:08
bolje ti je da uzmes Korg
veselinovicvs
28.02.2011, 23:06
Hvala drugari na savetima.Ipak sam se odlucio za KETRON...
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.