Pokaži Full Verziju : Kako povratiti izgubljene podatke sa Hd-a? Pa2xpro
djordjew
13.12.2010, 17:57
Tema mi je zaključana pa sam morao da otvorim novu... Onaj problem što nisu htjeli da se čuju fabrički resursi je riješen. Uradio sam Nand format i proradialo je. Sad mi nedostaju podratci. Ako ima ikakve šanse da se povrati podatci volio bih da ih povratim jer mi je tu set koji koristim, a ako nema ništa mi drugo ne preostaje nego da sjedem i ponovo pravim stanje :/
Pre, nego sto si uradio nand, treba si da sacuvas ceo set, sada mislim da nema pomoci.Pozz
ako ga nisi nigdje sacuvao a uradio format ne moze se nikako vratiti...trebao si sacuvat cijeli backup da ga mozes poslije formata vratiti ovako valja ispocetka...
djordjew
13.12.2010, 21:05
Hm... uradio sam backup prije formata, samo što je fora u tome da sam uradio backup posle nestanka podataka sa hda :(. Ali ima načina da se vrate i izbrisani podatci, jer znam da hd pamti sve moguce podatke čak i one izbrisane... Ali samo mi treba neko ko to zna uradtiti i kako :/
bojanlook
17.12.2010, 15:07
slusaj drugar najbolje je da uradis vracanje podataka preko kompa,sto znaci da skines svoj hard i prikacis ga na kom. ima puno programa po netu koji vracaju izgubljene podatke sa harda, samo odmah da ti kazem nekada se podaci mogu vratiti , a nekada ne..
nikola1980
17.12.2010, 15:15
pa sto ne probas preko HOST kabla i tako imas vezu sa klavijaturom,mislim da je bez veze da skida HD zbog toga!!!!!??? pozzz
djordjew
17.12.2010, 15:46
Milism da može i preko usb-a. Msm kada prikačim komp i klav imam vezu sa hd-om. Samo mi ona treba neki prijedlog za neki jak program što se tiče vraćanja podataka :)
bojanlook
17.12.2010, 16:06
evo saljem ti lik na pp. pa ti malo pogledaj sta pise tu , ima dosta korisnih stvari..pozzz
Verovatno će da ti bar malo znači da vratiš stanje pre NAND formatiranja iz kopije koju si napravio. Po meni je uvek bolje početi od nekog stanja (makar i nekompletnog) nego raditi sve od ponovo. I znaćeš ubuduće da definišeš strategiju pravljenja rezervnih kopija tekućeg stanja.
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.