Pokaži Full Verziju : efekti korg pa800 iz programa
dali neko zna kako da se u perfomansi koriste efekti i iz samog programa i iz perfomanse,znaci 4 istovremeno?
kamo srece da moze,kako bi to bilo dobro :-)
ma ev vrtim uporedo s pa800 i tr-a,na pa 800 samo fali kompresor da malo pritegne ove boje,ali onda fali neki drugi efekat .tacno na harmonikama fali pravo..nek ima gitar mode haha
Minicevac
11.12.2010, 14:14
I mene ovo interesuje da li moze?Recimo oko je boja vec u samom programu odradjena sa efektima zasto ti efekti ne izlaze kad taj program stavljen u performansu?
Zato sto i proizvodjac kaze da u klavijatura ima 2 efekt procesora za boju. Bilo koristis je u Sound mode bilo u Style play. Kad klavijatura nije mocna da procesira zvuk vise od dva puta .... nije i gotovo.
Tu ustvari imamo samo jedan plus sto mozemo da postavljamo razlicite efekte u Style play i Sound mode, a tek kad bi i to nemalo...
Pričali smo skoro o tome, ustvari meni su kolege objašnjavale:
http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=15837&page=2
razmisljam da uvezem harmonike u neki sound editor i dodam kompresiju,hoce li se bitno povecati velicina sempla sta mislite
Ne trebas to raditi,imas u pa800,efekat compresor sa eq i plus na drugi stavis delay.
A postoji caki i exciter koji isto moze lepo da odradi posao,ali malo njih to koristi.
znam ,stavljam tu kombinaciju.na korg tr je ljepsi kompresor bas popuni ton ,nekako na pa800 puno iskrivi ton
Minicevac
07.02.2011, 23:20
Da se nadovezem ovde da ne bih otvarao novu temu...Kako da namestim na klavijaturi(pa80) da bas gitara koja je odradjena sa efektom jos u program modu ili sound modu, izlazi sa tim istim efektom u style play modu u ritmovima?Znaci odradim bas gitaru sa efektom u program modu i da sa tim efektom izlazi u ritmu a ne da na svaki ritam posebno,na bas gitari stavljam efekat...Da li je ovo izvodljivo?
Koliko znam nije. Moras na svaki ritam posebno da podesis efekt.
Minicevac
07.02.2011, 23:44
Hvala na odgovoru u svakom slucaju...Ja mislim da je onda najjednostavnije i najbolje resenje da tu bas gitaru izvucem na posebni kanal u mikser ili cak u neki eksterni eq;)
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.