Pokaži Full Verziju : Naziv za kafic
POzdrav ljudi, planiram da otvorim kafanu, odnosno kafic, pa me muci kako da ga nazovem :)
Ako ko ima predlog neka pomaze, svakakav predlog je dobrodosao.... pozzz
EmirTotic
07.12.2010, 10:53
Daj neke slike enterijera i eksterijera da vidimo kako izgleda pa da nas inspirise da ti kazemo nesto originalno. :) Ako nemas slidze barem nam objasni kako planiras da bude, u kom fazonu ce da bude odradjen. ;)
Kafic dernek:Dili kafic tri srca kao ono radenska sa tri srca:lol:Sjeticu se ja jos sta pa javljam....Poooz
bojanprvanov
07.12.2010, 11:04
mozda omerta...ili imperija....ili..exklusive...imas raznih naziva...sve je stvar ukusa :D
Vidjo ovaj moj globus pa se sjeti mozda GLOBUS nazoves pa pokacas po kaficu malo globusa u fazonu kao one kugle sto se okrecu i svjetlucaju a i idemo svakako u evropu pa kao sinbol bratstva i jedinstva:)Eto ja bih brzo dao neko ime svom kaficu da imam a naravno bih se raspitao okolo u bliznjem drustvu koji ce da mi dolaze u kafic,pa mislim kad se narodu svidi ime da i to puno znaci da bih vise posecivali...Poooz
namazanko , to ti je ono ... ala se ovaj namaza .. hahahaha
mislim da ce ti fora biti Jedite kod Dzoa :)
djukapfc
07.12.2010, 14:10
Mozda bi trebalo da obratis paznju na mesto u kome otvaras kafic
tj. kraj, recimo das neko ime koje asocira na taj kraj i deo grada
da tako privuces ljude...
A da zaboravio sam, probaj na mobilni da ga nazoves xD
misa1265
07.12.2010, 14:56
Pa verovatno ces kolega dobiti prave predloge kad das malo detalja kako ce da izgleda,da li ce biti kafic,kafana,birtija,neko ,,fensi" mesto itd...:)
Jednostavno,nazovi ga KAFIĆ,mislim da je to originalno.Pozdrav!
mkorgpa500
07.12.2010, 15:15
sta kazes na XXL ? :)
dadni unikatno ime: DIF-moll! :)
Lokal ce biti na dva sprata, prvi je jako mali a gore bih zivu muziku. Mislim da ce to biti kao kafic-kafana nesto na taj fazon, ne mozes bas da dodjes sa njive na pivo ali ne moras biti ni u kosulji (ako me razumete) ;)
U mesto kom otvaram ima, Kafic Tri goluba, caffe Clasic, caffe Excluzive, Caffe Taurus, Chin-chin... Pa sad ne znam kako cu, al Globus nije lose... dajte jos predloga, hvala i na ovima
jeftabgd
07.12.2010, 17:19
Uvek dobro prolazi ona fora...naziv grada pa Corner(ili registarska oznaka pa Corner),nesto u vezi muzike....Good music place,Oldtimers caffe itd.
klavijaturista
07.12.2010, 17:57
Blockbuster, Kondor, Balkan expres caffe.
Hm!, evo još ideja pa ti odaberi ako ti se koje svidi: glamour caffe, million club,ambis club,caffe babylon,lounge caffe,diamond club,Brand Cigar Club,papaya club,club poco loco,space club,caffe imperio,flash club,down town caffe,......ako se sjetim još koje ima dopisat ču.
Varadero,Scena,In,Art club,Insomnia.....
Toranj,Duo,Sidro.Satelit,Cardak,Koloseum,Azzaro,Ol ymp
Kafic Hexe na njemackom sto znaci na nasem baba roga:DSjetio sam se posto je ovdje jedan svabo imao tako nazvat kafic gdje sam ja bio tako reci redovan i bilo je puno mladih baba roga,pa sam zbog toga i isao tamo:lol:
U samom centru Beograda postoji Kafejsbuk! :))
EmirTotic
07.12.2010, 20:49
City Caffe, Ambience, Virtual, Fokus ma imas koliko hoces samo gledaj da uklopis sa fazonom kafea. :)
Do sada mi se najboljim cini Down Town caffe! ;)
nikola1980
07.12.2010, 20:53
ja volim one varijante tipa,kancelarija,farma,garaza,zgrada... i uvek dobro zvuci kad kazes gde ides!!!! :D
albin korg
07.12.2010, 23:04
Cafe bar Evropa,cafe bar IZZY,Sportivo,Amsdeus,Monte Cristo,TNT,West,Schorpion,Mozzart, evo par od mene.
Pozz.
Narodnjak300
07.12.2010, 23:49
Aurora
ma sta se mucis :D
Yu-midi
nek se zove
panovicdragan
08.12.2010, 11:53
ime za kafic?kako je to tesko pitanje!kad se setim nekog lepog imena napisacu ga!
Nećete sakupiti postove za download u svaštari.
Beskorisnim postovima nećete nigde sakupiti!
Davidovic
08.12.2010, 23:33
Neka se zove Čardak, na foru "ni na zemlji, ni na nebu".
Irish Pub,Piano bar...hihihii xD
milan8707
09.12.2010, 00:46
E druze,nije ti lose ni Boem da se zove.... Pa nek bude za sva vremena :)
Evo i moj predlog. "Kawai"
mozee cafe Music.,.,:D a sto nebi bio ¨cafe Vaxter¨
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.