Prijava (LogIn)

Pokaži Full Verziju : Setovi za KORG PA1X

boris-366
28.11.2010, 22:03
Pozdrav dragi muzicari.... mozda je to malo ne kulturno, ali molio bi ljude koji su dobre volje i vremena da pokace na download sekciju malo vise setova za pa1x jer ima ih jako malo. Naravno ovo je samo molba ko je dobre volje i ko ima nesto da valja a da bi da podjeli sa nama da nesto zakaci ovde.
To je kljava koja se ipak svira dosta, a jako malo setova ima za nju.... za razliku pa800 ili pa2x.
Nisam znao gde ovo pitanje-molbu da nakacim pa sam to uradio ovde. Moderatori nemojte se molim vas ljutiti....... PozZzzzz :D

jasmink
29.11.2010, 16:22
ima na forumu link cekaonica tu postavlljas teme koje neznas gde da stavis.

Ace
29.11.2010, 18:25
Tema je na dobro tacno mesto tako da opaske nisu potrebne!

Inace, ima klavijature za kojima ima manje setove uporedjeno sa pa1x pa ljudi se ne zale i ne apeliraju javno .... al hajde, cim je u interes clanova nemamo nista protiv i da postoji ova tema.

jasmink
29.11.2010, 19:36
Tema je na dobro tacno mesto tako da opaske nisu potrebne!

ocigledno nisi dobro procitao moj post covek kaze da nije znao gde da napise temu pa je ovde a ja sam mu lepo kazao da ima cekaonica ako nezna gde da pise sta je tu opaska ?

Ace
30.11.2010, 00:02
Sve sam dobro procitao, ali na ovakve molbe nije neophodno odgovarati. A inace skoro svaki pise kad otvori temu "Nisam znao gde da postavim, izvinjavam se". Objasnjeno je sve lepo zasto sluzi cekaonica, necemo sad svakome zasebno kad otvori temu. Bez nervoze ;)

Nastavljamo sa temu .... ako uopce ima se sta reci.

biba
30.11.2010, 14:13
za borisa-366;
Druze, postavio sam Ti, naravno i drugim kolegama kojima treba, set za PA1X u download sekciji. Skini ga i povuci sve u masinu, sa semplovima, pa odaberi sta Ti valja.
Nadam se da ce Ti nesto od toga biti korisno.
Pozz Rale V.

Sejox
30.11.2010, 15:34
Ako neko zeli i ima dobru volju da podijeli neki set za PA1X,neka postavi
u download.
Mislim da se ovdje vise nema nista korisno pisati.

LOCK