Prijava (LogIn)

Pokaži Full Verziju : Imate problema sa pevačicama? Ja ne...

Vaxter
20.11.2010, 04:16
Prvo sam pomislio da bi temi pravo mesto bilo u IT sektoru, ali znajući da će biti podvrgnuta nevezanoj raspravi, i sakupljanju postova, neka je ovde. :)
Elem, kako su se i japanci, kao i mi, mučili sa pevaljkama, odlučili su da više ne gube vreme, i počnu potpuno da prave digitalne pevaljke. :)
Za Yamahin vocaloid sam odavno čuo, ali moram priznati da nikad nisam imao prilike da se sretnem sa njim.
Večeras počeh da guglam malo, da vidim šta se dešava satim, i imam i šta da vidim.
To radi.
Uz malo vizuelnih efekata, eto japancima digitalne pevaljke...

http://www.youtube.com/watch?v=VlTZ0IWfVBQ

http://www.youtube.com/watch?v=YmSoLpzhqUkIma ih još.
Slobodno pogledajte po youtube. :)

EmirTotic
20.11.2010, 11:31
Prirodan zvuk, u opste sve prirodno je mnogo bolje. Ovo mi je glupo skroz, sve postaje vestacko, digitalno i elektronsko. Istina, Japanci su cudo, svaka im cast ali kako sve tehnologija vise napreduje sve postaje prostije i monotonije. Nema bez ljudskog glasa nista. ;)

A i ovo u Srbiji ne bi proslo, ne bi mogli na svadbi da pipaju pevaljku masnim rukama, da joj "turaju" pare i slicne stvari... :))

Ace
20.11.2010, 16:32
Jedan dan ce da bude .... Imate probleme sa zenom ? Ja ne :lol:

nesaband
20.11.2010, 16:37
Vule?
Pocinjem da se brinem za tebe:))

Ove pevaljke ne rade za baksis a meni to mile ne vrsi poso.
Zamisli ovo cudo kod nas u satoru na vasaru u Rakovici!!!=))
Dodato:
parodn Vule,ja mislo da si ti postavio temu =))

oprostices mi ja sam stariji covek

milanceshow
20.11.2010, 17:40
Ekstra je to sa ovim pevacicama!

Hmm......Samo je pitanje kako da ih vozimo kuci! :)

Vule
20.11.2010, 17:43
Pa stavis je na USB Stick :lol:

Minicevac
20.11.2010, 18:01
Japanci su cudo...Alo kao sto kolega Emir kaze to kod nas nece da moze:D

Vaxter
20.11.2010, 18:31
Mislim da isto, kao što mi gledamo na ovo, oni sa bendobima gledaju na nas sa aranžerima.
Jbg, progres radi svašta.
Uskoro će i taj sintetički glas biti na rangu sintetičkih instrumenata, na našim aranžerima.

GALA
20.11.2010, 19:15
ljudi davno su prave zene umrle od kad su krenuli silikoni,evo nama i umjetnih pjevacica,,kako smo prihvatili silikone prihvatit cemo vokoder pjevacicu...hehee

grandia
20.11.2010, 19:27
jeste li obratili paznju na drugu strofu?

tu je ona sa rosa kosom napravila sitnu greskicu ... :lol:

e moj hoshi - tako neces moshi :-"

zsimonovic
20.11.2010, 20:11
Ljudi,Japanci su cudo od dece.Svaka ima cast za ovo.Kada ce ovo stici kod nas da se odmorimo trazenja pevacica.Ukljucis laser projektor i cepaj.

Dell
21.11.2010, 02:28
lijepice joj baksis na display. Burazere, pevaljka koda je izasla iz pokemona :lol: jel moze ova da pjeva trilere? :D

nikolakg
21.11.2010, 23:21
Nije ovo lose,ne mogu nase zene da budu ljubomorne na nase koleginice.Mada ne ide nam u prilog.Lepo je kada koleginicu odvezes uvece kuci posle radnog dana.;)