Pokaži Full Verziju : Pomoc oko Triton Le
RIDICK_XxX
08.11.2010, 14:06
Pozdrav kolege, imam jedan problemcic oko Le-a. Imam "svoj" SET koji koristim u Le-u, i dobio sam od nedog klege drugi set. Ja sam pprobao taj drugi set i svidilo mi se par COMBI, i zanima me kako mogu da kopiram taj COMBI a da ne "vuče" i PROG sa tim COMBI, nadam se da ste me razumili sta sam htjeo pitat. Veliki pozdrav!
skoricnik
08.11.2010, 14:14
Pa kad treba da ucitas PCG fajl, otkaci samo da ti ucita COMBI, a skini kvacicu sa PROGRAM.
A ako hoces da ucitas posebno jednu kombinaciju iz banke, otvoris (PCG ili KSC fajl, nisam siguran, davno sam imao TR), otvoris kombinacije i ucitas zeljenu. Ona ce povuci boje odakle se povlace u njegovom setu iz PROGRAMA, to tako mora.
Pozdrav
ali ako su Combi boje sa samplovima,moras prvo da ucitas koji su to samplovi,sacuvas u program i posle kad prebacis combi ce da ti zvuci onako kako ti se svidja.ali ako je Combi napravljen od programa koji je napravljen od fabrickih boja,onda ga samo prebaci i to je to.
Dodato:
znam da neces da vuces i program boje ali eto napisao sam mozda ce nekom da koristi
Media,load,pa nadjes pcg file,open,nadjes kombinaciju koju zelis,ok pa odaberes destinaciju u tvom setu (neki combi sto ne koristis).
mozes prekopirati combi sa tog seta ali ce ti vuci tvoje farbe koje su u programu tako da je pametno da prevuces farbe koje hoces u program i onda u combi napisi na papir pa samo radi onda.pozz
Ja sam iamo dugo tritona ,Pakovao sam setove i sredjivao preko programa namenjenog za Triton Klavijature ,Taj program se zove LE Liberty.Probacu ako mogu da ga nadjem i stavicu ti na Dowanload . a semplove mozes da ubacas u Awawe studio tako da neas nikakav dodir sa klavijaturom.Sve mozes da spakujes preko kompa
vladimir68
29.11.2010, 15:21
Ovde na yu midi:Downloads-programi-str5 (Lelibby).Uvezi semplova,program ,combi; važi sve predhono rečeno,a ako ideš preko kompa( i to smo objašnjavali potraži) pazi da prebaciš i folder( u njemu su KSF) i KMP (˝istoimeni˝);)
Evo izbacicu na svoj Dowanload taj program ,ali da znate da vam je potrebna Jawa podrska.
Tomislav_R
10.12.2010, 15:32
Jel moze neko da mi kaze kolika je jedna realna cena za dobro ocuvan Triton LE?????Hvala
vladimir68
10.12.2010, 16:35
Po oglasima (Srbija) Le ide 500-600E kartica za njega košta do 50E, a TR ide 650-750E a SD kartica 0,512-1GB oko 500-600dinara.;) pogledaj na kupujemprodajem
http://www.yu-midi.org/forum/downloads.php?do=file&id=2658
you can download it from here.
but to be able to download, you must have 25 useful posts.
Read the Rules, all you need wrote there.
kolega Libert ubuduce cemo morati da pisemo na nasem jeziku da nebi dobijali opomene ili banane.Znaci sta vas interesuje prevedite preko google Translation na srpski.
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.