Pokaži Full Verziju : korg pa3x
Uskoro izlazi novi korg pa3x..(a ja skoro uzeo pa2x)
u Februaru 2011 bice na sajmu u frankfurtu.. novi pa3x imace opciju Vocal remove, voice live 2 harmonizer. PCM factory 256 mb sa prosirenjem 512mb.
PCM user memory : 128mb a sa prosirenjem 256mb.
pa3x pro 61 keys: 2,999 euro
pa3x pro 76 keys: 3,199 euro
pa3x ima 4 dizajna..
Marko__ns
03.11.2010, 12:15
Jel ima nekih slika??? :D
imam komplet dokument sa slikama i info.. pa ako neko od moderatora hoce mogu da mu posaljem pa da on sve to postavi..
Minicevac
03.11.2010, 12:38
Extra!Raduje me ta vest:D
@anel
Postavi slobodno ako ih imas. Znas kako se postavlja?
a ja za malo da pisem da je 1. april vec davno proso ...
zlajakorisnik
03.11.2010, 13:43
Ajojjj dobarr jee......
sta mislite hoce li ukinuti ondak pa800?
ili pak de ce mu pasti cjena uff valjalo biii :)
postavio sam sve info u downlaod centru..
Nece ga sigurno ukinuti jer se model jos uvek dobro prodaje unatoc manjih zackoljica kojih je bilo u pocetku.Pojeftinit ce svakako kao i uvek pri izlasku novijih modela .
Gega ,ako nije problem,skloni onaj ruzni photoshop,molim te... Novi korgov aranzer 100% nece imati karmu u sebi.
Zasto...imas neku bolju fotku ovog modela?
Ja sam samo ovo nasao na netu ali ti postavi original da vidimo kako to izgleda.
Ovo je Power point prezentacija i mislim da je to oficijalno Pax3.
http://www.2shared.com/file/DDvSx-QL/PresentationPa3X_June_2010.html
@gega: pa kako zasto???? Ta slika nema veze sa PA3X! To je klasican primer photoshop-a...neko se zezao,pustao filmove kako bi taj neko voleo da izgleda i postavio na netu i nista vise i dalje od toga...Dok se ne pojavi na www.korgpa.com nista nije konacno i zvanicno.
Slazem se sa tobom Vex da je mozda photoshop ali zasto nisi ti postavio fotku ako si znao kako izgleda ...to je bilo moje pitanje.
Pa pre ce da izgleda ovako (slike u attachmentu) nego kao onaj smesni photoshop. Slike su izvadjene iz linka koji je postavio opusdei...i da,NISAM postavio fotku jer i ne znam kako izgleda...zato nisam zeleo da postavljam nikakve slike. i ove slike iz attachmenta su pod znakom pitanja,ali imaju ako nista drugo vise logike.
Prema ovome sto pise pa nece biti ni skup za razliku od konkurencije... 61key 3000eur
Kolega Vex ..kakav problem vi imate?
necete da postavite slike pa nemate pa ovo ono....
Ja sam ovu fotku nasao i postavio...niko se nije kleo da nije fotoshop...da ste vi to odmah trazpoznali je ok...to jos nije razlog da je brisemo..zato sam vas zamolio da postavite vi prave fotke da bi svi mi koji ne znamo kako u stvari izgleda novi PA3xpro najzad imali prilike da i to vidimo.
Svaki vas daljnji komentar i misljenje o tom ,,fotoshopu ,,je suvisan...
EmirTotic
03.11.2010, 14:58
Opustite se ljudi, nemojte pocinjati kavgu zbog gluposti. Relax bre. :)
Necu da se istrcavam sa komentarima kao sto je bio slucaj sa Tyros 4 i ispao sam "glup" :) ali sto se ovoga tice, ako bude imao sve sto je receno i sve sto ja mislim da ce imati, razmisljam o promeni aranzera i to ozbiljno. Pozdrav people. ;)
produkcija pocinje u decembru, a interesantno mi kako ima puno vise mogucnosti nego pa2x a cijena ostaje skoro ista (nekih 200 eura gore dole) :confused:
poz
Fino sve ovo, ja iskreno sam ocekivao vise RAM al hajde.
Sto se tice izgleda od ovo sto vidim na slike, ne svidja mi se mnogo. Al dok ne vidim i cujem konacni prozivod ne iznosim kompletno misljenje.
Minicevac
03.11.2010, 15:23
Cena mu nije velika a verujem da ce cena za pa2x i pa800 biti dosta manja...i kad se to desi pa2x je moj:pZadovoljicu se i njime jer ce pa3x ipak biti na samom vrhu!
@gega: Ja nemam nikakav problem. I sta ste se uhvatili sad za slike i postavljanju slika??? Sta vas to boli toliko? Sto ja moram da imam sliku pa3x? Jel radim za korg? NE! A tu sliku sto ste vi postavili su na korgovom forumu ismevali jos pre godinu dana...odavno vidjeno kako zezanje...Lepo sam vas zamolio da sklonite tu sliku jer je blago receno totalni offtopic...nema veze sa pa3x,mozda samo dirke :D,neznam sta ce veci razlog od toga ...a i kolega u postu posle te slike se izgleda" primio" ,pomislio covek da je to stvarno pa3x :( ...Ovo je valjda tema o pa3x,nije :lepe tete i lepe seke" pa da kacimo sta god nadjemo na netu... I posle ja imam problem i to opet boldovanim slovima...:mad:
@vex
druze, a odakle su ove slike koje si ti postavio i zasto si ih postavio?
sta se mene tice, trebalo je ovu temu odmah na lock ... zbog toga sam i pisao da je 1. april proso ... ipak cenim rad moderatora i ne zelim da se mesam u njihov posao ...
gde vi nadjoste sve te informacije? cene? funkcije??
na zvanicnu od korga nisam nista naso, nit na .com nit na .de
tu prvu sliku koju je gega postavio, nju sam i ja nasao, al ove vexove, za koje on misli da su bolje - nisam ...
najbolje je da sacekamo dok informacije nisu na korgovim sajtovima pa nek neko opet otvori novu i aktivnu temu kao sto je ona sa TYROS 4 ... ma da je i ona lose startovala kako se emir dobro seca :lol:
Grandia citaj postove malo bolje,pise odakle mi slike,a odatle i informacije;a postavio sam ih jer me gega "napeo"-jel imas ti slike,pa jel imas ti slike...pa rekoh covek hoce slike,i eto... :)
ma to sam skontao da su to slike iz onog linka koji je opusdei postavio ...
dozvoli josh jedno glupo pitanje sa moje strane, ko kaze da su te slike, sa tog linka, tj. koje si ti postavio - oficijalne?
Ja sam samo postavio slike,iz gore navedenog razloga,inace nisam imao nikakvu nameru da kacim bilo kakve slike,niti sam rekao da su zvanicne,niti sam procitao da je neko napisao da su zvanicne. Citiracu samog sebe:
Dok se ne pojavi na www.korgpa.com (http://www.korgpa.com/) nista nije konacno i zvanicno.
Nemojte da mislite da ce tek tako lako padati cena klavijatura ;) a i zestoko je i ovo nije mnogo skup kao da je 3200e sitnica :))
Ajmo u LOCK,kada bude nesto zvanicno onda cemo lepo otvoriti temu,a na ovaj nacin samo moze doci do nepotrebnih sukoba medju clanovima ,i naravno banovanja,tako da dok ne bude nesto zvanicno ova tema nema smisla.
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.