Pokaži Full Verziju : intresting :D
šta kažete na ovakav setup klavijatura.
Ace Lukasa klavijaturista...Meni je ovo cisto pre******nje...iskreno...
Gledao sam ih u zajecaru isto mu je tako bila klavijatura,ni meni nesto bas nije interesantno,jedino ako je njemu lakse da tako svira pa o.k...
Ne vjerujem da mu je lakse niza stranu xD
neznam baš da mu je funkcionalno ovako podešavanje
ko zna koliko srafovi su vec ispali iz fantoma :rolleyes:
Nije mu funkcionalno ali hoce da mu se vidi tehnika sviranja....:lol:
E Je... ga ako kontam kako moze tako da se snadje. Al eto ako moze svaka mu cast...
nemanja 1982
02.11.2010, 20:14
Pa covek mora da napravi neku foru da bi se cudili ljudi,kao mi sad na primer!:D
Treba imati stila kao boki iz amadeusa( ofarba mikrofon u belo,izlepi ogledalca ona na extremu ),dok ovaj nije znao sta ce pa nakrenuo klavijature!:lol::Dsala na stranu,mozda je coveku lakse da svira tako!
driftkiller
02.11.2010, 20:15
Ja ne bi mogao dohvatiti ekran, ili neki dugmic da mi je klavijatura pod ovakvim nagibom, msm nigdje veze al eto, on se folira nesto :P
nemanja 1982
02.11.2010, 20:19
Dobro nije okrenuo (klavijaturu)- dirke prema publici pa ako prodje neki pijani da odsvira nesto!:lol::lol:
jeftabgd
02.11.2010, 21:42
Ja znam nekoliko muzicara koji sviraju tako.....pod rucnom.Valjda im je tako lakse.
Marko i naopacke da je okrene iz nje ce svasta nesto dobro da izadje.
nemanja 1982
02.11.2010, 21:54
@Dare 82 kome si se obratio,posto ne vidm ni jednog pod korisnickim imenom "marko"?
Marko je klavijaturista o kome pricate.
Ako ne daj boze padne klavijatura zbog neuramnotezenost nekog gosta .... tek tada ce biti interesting :)
nikolakg
02.11.2010, 22:53
Ovako su nekada dugmetarci drzali one Elke.....mada to nije vazno,vazno je kako covek svira.
steplord
02.11.2010, 23:02
ako mu tako odgovara onda ok.. bitno da dobro igra :)
Minicevac
03.11.2010, 01:04
Jednostavno mu je lakse da svira ovako,ne krivi zglobove,ruka stoji pravo...Realno kad pogledas mnogo je lakse ovako da se svira nego kad na nekom stalku previse podignes klavijaturu i ne mozes lepo da opustis ruku...Ja sam ovaj stil prvi put video od njega:)Inace Marko opasno svira ne zavisno do polozaja klavijature...A ovaj fazon je pokupio od nekih stranih muzicara,kasnije sam video par njih...
EmirTotic
03.11.2010, 01:21
Gledao sam koncert cini mi se da je Metallica bila, i na koncertu je bio i jedan klavijaturista (iako oni nemaju klavijaturistu kao stalnog clana). Tip je izvrnuo klavijaturu na sred koncerta i nastavio naopacke da svira pa se ovaj verovatno ugledao na nesto poput toga. Inace, po meni cisto nepotrebno exponiranje. Nekako mi seljacki deluje ili hoce da mu se vidi kako prelepo izgleda Fantomcic. :)
Ovako kako je Marko namestio klavijature nije nikakva fora...Probajte...u takvom polozaju ruka najprirodnije pada na klavijaturu..e sad...sto bi tako bilo mucenje namestiti aranzer,ali za solo,majka...uostalom,nije to Marko izmislio,a verovatno ni Derek Sherinian
http://www.youtube.com/watch?v=bUGrMXXuOBM
Minicevac
03.11.2010, 03:49
Bravo komsija na ovo sam i mislio...Lepo ja kazem da kad se ovako stavi klavijatura ruka lepo pada...I kao sto kolega Vex kaze ovo dolazi u obzir za one koje sviraju solo;)
Marko je takav svirac da mu je svejedno,covek svira sve stilove,poznatiji je kao klavijaturista Folk House benda koji prate Lukasa,a malo ko zna da ima bend koji prate nesto sasvim drugo,evo pogledajte njegov solo
http://www.youtube.com/watch?v=7qIfoS4cXnE (http://www.youtube.com/watch?v=7qIfoS4cXnE)
tako da bilo sta radi sa klavijaturama,moze mu se posto svira svetski,tacno ,pedantno i precizno,
licno meni je uvek smesnije kad vidim dugmetarca na klavijaturama kako krive ruku u zglobu i tako sviraju nega da je okrecu izvrcu ili sl..
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.