Pokaži Full Verziju : Prekid fajlova na GW 8
Nabavio sam dva fajla. U pitanju su kola koja traju po desetak minuta i vise (dobro mi dodju da ih pustim kao odmor malo). I oba lepo idu i jednog trenutka samo prestanu da se cuju, kao da se pritisne taster stop. Ima li leka tome ili mi nema odmora za vreme svirke:(
Boban010
13.10.2010, 22:41
Jesi li prilagodio fajl bojama na GW8 ili vuce one iz GM banke?
pravo da ti kazem nisam siguran. Nabavio sam ih jos pre nekoliko meseci i ubacio ih ali ih nisam pustao. Kako se bese to radi, ako nije problem? I hvala Bobane puno.
moras da ga ubacis u song i onda da ga editujes!neznam stvarno sta je...da li su u pitanju samo ta dva fajla ili jos neki?pokusaj da testiras ili ako si voljan posalji mi te fajlove pa cemo pokusati i kod mene mozda je u pitanju neki bug!
Boban010
13.10.2010, 23:07
Odaberes song pa onda Part view.Ako fajl staje uvek na istom mestu,pregledaj sve trake do tog mesta.Mozda je bolje da sam fajl uredis u nekom programu-Cakewalk recimo pa onda da ga ubacis u GW.Naravno prvo ucitas mapu tonova od GW8 u program.
Mozes i da napravis svoj demo-set od nekoliko instrumentala u mp3 formatu(preko playlist editora) i to pustis da cepa u krug,pa lepo mozes i da ne sviras!Ovo ti je bolja varijanta.
Joj Bobane, ne znam ja da radim u tom programu. Nikada nisam ni znao a i nemam te baze instrumenata sto kazes ti. Probacu nekako da ih sredim. Ako uspem uspem, ako ne ne sta da se radi...
Da li mozes da posaljes ta dva fajla bas bih voleo da vidim da li koci kod mene?
milanceshow
14.10.2010, 13:51
Verovatno GW8 koristi odredjeni deo memorije za midi fajlove,a to ocigledno nije dovoljno za midi fajl od 10 minuta koji je nabudzen!!!!
Mozda je do toga?!!
To bi mogao biti razlog i ja sam pomislio na to ali u svakom slucaju voleo bih da isprobam fajlove kod mene!
Boban010
14.10.2010, 16:30
Moguce je to sto kazete ali mislim da je nacin da se to proveri tako sto se fajl edituje.Ako moze da se edituje i pri tom ne blokira kljava onda verovatno i moze da se uredi da svira kako treba.Naime postoji verovatnoca da odredjene Sysex poruke koje se nalaze u fajlu prouzrokuju da tako kazemo ova desavanja.
milanceshow
14.10.2010, 16:55
Mozda je i do sys-a,a to se lako moze proveriti na drugim klavijaturama i u nekom software-u!Ako zastopa na istom mestu,onda je do sys komandi,ali ako ne zastopa onda je do memorije koja je predvidjena za ucitavanje midi fajla.To jest,nema je dovoljno!
Boban010
14.10.2010, 17:06
Jednostavnije je da se edituje u klavijaturi ili nekom programu nego da se ceka vise puta po 10min da se utvrdi da li ce stati na istom mestu.
milanceshow
14.10.2010, 17:17
Postoji funkcija za premotavanje!
1.Utvrditi gde midi fajl zablokira.Utvrditi tacno veme.
2.Otvoriti midi fajl u nekom software-u (CuBase......nebitno!).
3.Pogledati to mesto gde se javlja problem u midi fajlu i otkloniti problem ako uopste postoji!
Boban010
14.10.2010, 17:22
E sad pricas,kako treba,a ne odma' nema memorije,nemo' da se vredjamo!=))=))=))
milanceshow
14.10.2010, 17:34
3.Pogledati to mesto gde se javlja problem u midi fajlu i otkloniti problem ako uopste postoji!
=))
Upravu si Boban010!!
=))
Ej ljudi, sada sam u nekoj guzvi sa mojim horom ali probacu to da sredim kao sto ste rekli i javicu rezultat. Mozda uspem. A danas sam se razisao sa mojim G 800 posle vise od deset godina i bas mi je zao...
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.