Pokaži Full Verziju : Elektricni klavir do 1400 Eura.?
Jel ima nekog ovde ko se razume u el,klavire :)
Treba mi klavir za akademiju-instrum.odsek-klavir.
Znaci budzet mi je do 150.000, i nije mi vazno dali je klavinova ili stage piano, najvaznije su mi dirke i dinamika.
Cekam brze odgovore jer mi je hitno i za par dana bi trebalo da kupim...pozzz
Ja bi ti preporučio Roland RD 700gx odlične tipke vrhunska klavijatura za te pare
sad sam pogledao cenu u mitrosu ali je 2000 i kusur eura....
a jel zna neko dali postoji neki forum upravo o digitalnim klavirima? pozz
Yamaha clp-330,recimo,to kod nas u prodavnici najcesce kupuju za akademiju ,a kosta 142.000.00.
Pogledaj na ovom linku,možda pronadješ nešto:
http://www.rolandplanet.rs/index.php?q=grupe&kat=KLAVIJATURE&grupa=50&proizvodjac=Roland
svrakan@ pre par dana sam probao u Nisu clp330 i odusevio se, pa cu najverovatnije nju kupiti...
a kako vam se cini KORG M50-88(jel ima ona zvucnike) ili KORG PA-588....bas mi izgledaju zanimljivo jer mogu da posluze i kao klavijature....pozz
ivana123
26.09.2010, 13:21
a jel si video korg C340. kolega ga ima. mogu da ti kazem sasvim zadovaljavajuce.dirka.sound. ima ga u sky music.
jesam ali ja bi nesto jos bolje od njega, malo mi je mekana dirka na njemu ali je ok klavir...
Da se neko ne ljuti ali Korg po meni nije rešenje kao klavir,ni tonski ni sa dirkom...tu su Yamaha i Roland mnogo bolji izbor,ali...probati,svirati pa tek praviti odluku,preko foruma se klavir ne može kupiti
Moj brat ima Yamahu CVP-401 i vrlo je zadovoljan
A jel znas mozda gde i kad je kupio CVP 401...i koliko ga je platio? pozz
@Vule upravo sam i ja takvog misljenja.Roland i Yamaha.Ima i Kurzweil super klavira...
Sto se mene tice moze LOCK.
Kupljena clavinova CLP-330 u Mitrosu u Bg-u...142.000rsd :D prezadovoljan sam kvalitetom izrade i zvukom takodje...
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.