Pokaži Full Verziju : combinovanje terci na korg tr
davorkovacevic
22.09.2010, 19:50
ljudi kako da iz jednog u drugi set na tr prebacim terce i da li je to moguce
milan_lekic
22.09.2010, 19:52
imas u down sekciji program LeLibby koji sam postavio pre neko vreme
Moze ali pre toga moga moras da vidis u combi-ju iz seta sa kojeg hoces da prebacujes terce koje vuce boje iz programa pa moras da prebacis i te programe pa da ih u novom setu postavis na mesta gde su stajali u predhodnomu combi-ju (Moras i combi da prebacis).Pre toga te boje u programu moras da otvoris i da vidis da li su pravljene od fabrickih boja ROM ili semplova RAM.Ako su od semplova,moras i njih prebaciti u novi set i postaviti ih u programe.Zatim moras u starom setu,odakle prebacujes terce da vidis u combi pa menu pa param1,ili 2,ne znam tacno,koja je terca (useri globala ) stavljena.Onda moras u globalu gde su skale da nadjes tu user skalu i prepises vrednosti te skale u neku svesku za svaki ton i u novom setu moras da nadjes u globalu neku praznu user skalu i prepises to iz sveske i memorises global.Zatim opet moras na menu pa param,1 ili 2 pa da postavis taj user.Malo je duza procedura ali se to zavrsava. :D
davorkovacevic
23.09.2010, 18:29
hvala ali lakse je naci neki dobar set u svakom slucaju hvala vam na objasnjenju
mozes prebacivati ali moras da vidis prvo na tom setu od kojih boja iz programa je uradjena terca..
Pokusao sam da prema uputstvu kolege "qqqqq" prebacim terce iz jednog u drugi set (Combi),doduse na Li-u,a ne na TR-u.Na zalost nijesam uspio,pa bih zamolio sve clanove koji znaju postupak da to malo detaljnije opisu jer ce sigurno biti od pomoci ne samo meni vec i mnogim drugim.
Mozes preko Kompa na program Lelebry a mozes i rucno ubacis dva seta na karticu .Open otvoris PCG udjes u kombinaciju ili program otvoris banku markiras boju , i zatim write ono ti ponudi na koje mesto hoces da je sacuvas. i to je to
ivanpikaso
19.12.2010, 19:36
Mnogo muke brate ne isplati ti se to uopste.
Pa druze nije mnogo muke ,svi bi hteli da dobiju neki gotov st i samo da sviraju ,ok ima i toga da se nadje .ali ko zeli da mu klavijatura radi dobro i po njegovom ukusu mora da sedne i da je sredi.
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.