Prijava (LogIn)

Pokaži Full Verziju : KORG PA800 global

jasmin
19.09.2010, 17:07
Pozdravljam sve na forumu,
dali neko zna kako da registrujem kad upalim korg da mi bude moja postavka na njemu.pokusavao sam da snimim global funkciju ali nikako mi ne ide , ja nastimam i snimim sve u global i kad upalim ono opet se vrati automacki na vec nastimanu funkciju u setu.pokusavao sam na sve nacine sa zakljucanim katancicem i sa odkljucanim i kako god uradim cim ugasim klavijaturu ponovo se automacki pali na druge postavke.radi se o transpozama i preferasama, hvala unaprijed

Ace
19.09.2010, 17:32
Kad udjes u Globala i promenis sta hoces onda nemoj da stisnes EXIT pa da memorises nego tu odma u Global meni stisni na streljku u ugao i odaberi "Write Global Global setup" i bice u red.

Takodje da znas da neke podesavanja ne se memorisu preko globala neg preko prvi performans. Recimo pocetni ritam kad upalis klavijaturu, Split Point, Chord recognition i slicne se memoriraju sa prvi performans. Podesis ih kako hoces, zatim odaberes performans koji je prvi na P1 u Piano banka, i na streljka u ugao odaberes Write performans da ga memorises opet na isto mesto.