Pokaži Full Verziju : Haris Dzinovic - Mustuluk (PA50)
Cao, dali ima neko boju za PA50 Haris Dzinovic - Mustuluk ?
hvala unapred
poz
nesaband
14.09.2010, 19:30
ne razumem,kako to mislis boju.Budi malo precizniji?Da nisi mislio mozda ritam za pesmu Mustuluk za PA50.
dekiciric
14.09.2010, 19:47
Performance za tu pesmu mozes napraviti od fabricke boje 12StringGtr,zvuci odlicno.Mada ja licno koristim Oud,nekako mi je 'orijentalniji' :)
@nesaband ?? :confused:
@hakija
stavu buzuki glisando, video sam ga u download.
ili kao sto je kolega rekao neku gitaru ali zajedno sa stringsom, da ne bi zvucalo prazno.
eto nije tesko napraviti
dekiciric
14.09.2010, 20:05
Hakija,ako u bendu imas jos nekog solistu ne treba ti strings u boji,a koliko sam mogao da cujem nema ga ni u aranzmanu,buzuki nije lose resenje,ali Oud zvuci mnogo vernije pesmi,na upper2 stavi gitaru koju sam ti napisao i zvucace origilant ;)
Imas na Downloads ritam Mustuluk pa ga skini ako mozes, vjerovatno imas na njemu uradjenu tu boju
nesaband
14.09.2010, 21:52
zabac86
ne kapiram te zasto upitnici????
ja prosto ne mogu da verujem da neko ko se bavi ovim poslom i ima PA 50 ne moze da provali koja je boja u forspilu za solo ili u refrenu.
ja kad hocu da kupim neki instrument prvo probam i pogledam koje sve boje ima sprava pa onda pregledam preset stilove, pa probam kakve su boje ritmovi i ja vec u radnji znam sta odprilike moze ta klavijatura.
Prosto ne bi da nekog omalovazavam ali je pitanje bilo neprecizno,to jos uvek mislim.
pa ima nas raznih ovde. mozda je covek dobio sintisajzer, mozda ga je nasao ;)
uglavnom bez obzira na znanje trebalo bi pomoci svakom.
sad vec mislim da smo mu pomogli dosta..
cao ;)
Preciznije trazim boju od melodije te pjesme, pa50 sam skoro uzeo jos sam pocetnik sto se tice bojih, ritama i tako dalje ..
poz
nesaband
15.09.2010, 17:27
ok prijatelju,mozda sam ja malo preterao.
Izvini ako sam te na bilo koji nacin uvredio,nisam imao nameru.
@ dekiciric
Buzuka vrlo puno lici na boju od mustuluka, a boja "Oud", jel ima negdje u download sekciji ?
Poz
ma buzuki ti je najbolji ali kakav imas na pa50 pitanje je bolje napravi neku kombinaciju nekih gitarica
dekiciric
17.09.2010, 03:35
@hakija
Ne bih znao da li je ima na downloadu,ali imas je fabricku u banci sa gitarama.Pokusaj da kombinujes sa 12StrGtr,meni se dopalo kako zvuci,dosta verno.Pozz!
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.