Pokaži Full Verziju : spider za spider PRO
Koliko bi bila ali stvarno realna doplata da dam mog spidera(extra stanje) za PRO-a?
Razlika kad kupujes novo je 30e.Bar je kod nas u radnji toliko.
hm...mislio sam da dam stalak i doplatim jos oko 15e! jel to korektno?
e ja trazim neki stalak da kupim aj posalji sliku da vidim kakav je
skoricnik
13.09.2010, 15:35
Oko 20e bi bila realna doplata, s' obzirom da je polovno za polovno.
Pozdrav
Ma sta ces nadoplatit. Odvedi covjeka na rucak. Najedes se i ti i on i svi sretni hehehehehe, zezam se
razlika novog je oko 30e, tako da polovno za polovno je neka realna cijena 20-tak eura, ako su oba u istom stanju bilo lose ili dobro
Pozdrav
moj stalak je kao nov...10tak svirki radio...ma ko puter je!! :D
Ja sam 5 eura doplatio. :)
Prodao sam moj obicni preko oglasa i onda sam nasao novi pro koji je bio 5 eura razlike od obicnog sto sam kupio i koristio 2-3 nedelje dana.
Kad sam kupio obicni i doneo da probam, toliko sam se iznervirao jer ne moze da se spusti gornji dio za 15% ugao. Pro mi je top i za mene najbolji stalak koji sam ikada imao.
Te najbolja solucija ti je da das preko oglasa, jer ja i one sto znam, nikad ne bi da uzmu obicni (mislim na zamjenu).
milanceshow
14.09.2010, 13:48
@simkeres
Da si samo ranije hteo da menjas stalak,mogli bi da napravimo nesto!
Ja sam kupio PRO verziju i bio mi je suvise nizak.Stojao je mesec dana kod mene i prodao sam ga!Obican SPIDER je vislji od PRO tako da sam hteo obican da uzmem i samo da dokupim gornji nosac PRO verzije koji je pod uglom!!!!
Za sada sam jos uvek na Proelu!!! :)
Pa u tome i jeste stvar sto obican spider je za ljude oko 2m...ja jedva 180,a i ne moze da stane u gepek od auta! :S
Meni bi valjao taj za dvometraše :)
Da li se gornja ruka sa nagibom može ubaciti u tu verziju stalka koja nije "pro"?
Sve je isto samo,samo je onaj trokutasti poklopac gore kod Pro sa navojem za pecaljku a na obicnom bez navoja koliko sam ja zapazio. Inace se drzaci mogu kupiti i posebno. Ovde kostaju 45 E bez nagiba.
Meni bi valjao taj za dvometraše :)
Da li se gornja ruka sa nagibom može ubaciti u tu verziju stalka koja nije "pro"?
aj da trgujemo...lepo tebi,lepo meni,pa ko koga zaj...e!!:)
salim se naravno...ako hoces javi mi se na PP!!
Imam jedan nov spider pro sa futrolom ali koristim i pecaljku a vidim da ovaj običan nema,i taj nagib mi treba na gornjoj klav tako da...jedino mi dužina odgovara :lol:
U svakom slučaju hvala na ponudi :)
nesaband
14.09.2010, 22:03
Ja imam jedan "Betmen pro" stalak sa nagibom pravljen za dvometrase i stokilase=)),naravno salim se malo!!!!
ja koristim proel i rado bi ga menjao za spider uz moju malu dolatu.
@Simkeres,uvek kada treba da se doplati mislis da je puno a ako treba tebi da doplate onda je malo.
pozdrav
@nesaband
nije tacno..uvek gledam da bude na obostrano zadovoljstvo....eto das mi proel za spider+200e...to je korektno sa moje strane!! :D:P
nesaband
14.09.2010, 22:27
:lol: moze brate dam ti 200 eura u 200 mesecnih rata.;)
Brate ako je pre nisko , nastavi ga a ao je pre visoko testeru u ruke i seci bre
ma seko bi ga ja,nego se plasim da od njega ne napravim "spider baby";)
gdje moze da se kupi spider pro u posavini, podrucje orasje - brcko?
hvala
MusickerPro
22.09.2010, 15:49
Koliko se krecu polovni dobri stalci otprlike,ja sviram na nekom rucne izrade i na svakoj svirci stremim da se ne srusi klavijatura,pa moram uzeti neki polovni? POzz...
hoce li neko da proda spajdera al treba mi neki jaci koji moze da drzi pa1x da mi se ne sklopi na sred svirke...
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.