Pokaži Full Verziju : pa1x krcanje semplova
e ovako uzeo sam pre neki dan pa1x i koji god set da ubacim ima boja koje krce ili bubnjeva koji krce ne svi? u donacija setu npr bubnjevi za JV npr
da li je neko probavao ove setove i da li im se to desavalo ili sam kupio klavijaturu sa felericnim ramom?
Moguce da je do rama,obicno se tako ponasa PA800 kad mu ode ram.Sacekaj jos malo da se javi jos ko od kolega.Pozz
ne mogu da verujem izem* ti klavijature
ajde bas ako je neko koristio donacija set neka mi kaze da li su mu ritmovi za jv krcali tako cu znati sigurno
Zasto ne ubacis neki drugi set?
Ne krce semplovi na tom setu!Rekao sam ti sta da proveris . . . .
pa znam bre nego sam popizdeo jer sam tek kupio klavijaturu a covek me ubedjuje da je sve radilo,a u stvari rade neki semplovi,das 1500e i onda zajebancija.....
Miki pa lepo ti kazem uzmi i otvori klaviajturu odozdo,ima jedan manji poklopac koji se skida i izvadi lepo RAM i ocisti ga malo alkoholom pa ga vrati!Ili su ti prljavi pinovi ili ti se ne trpe dva rama a ovako kukajuci nista ne dobijas,samo gubis vreme i na kraju ce opet neko da ti otvori klaviajturu . . . Jbg,pomuci se malo ;)
Kupio si neispravan sint i to je to ,setove sto sam ti i ja poslao su u redu,tako da obrati se onom od koga si kupio,neka ti resi ili neka ti vrati novac,ili bar 150e da resis problem.
Samo je memorija u pitanju i to se vec desavalo ljudima na forumu i postoje teme o tome!Ne trpe se jednostavno dva slota ili je mozda jedan rikavela a s' obzirom da je Ram za Pa1x nekih 10-15e onda se ne treba sekirati preterano,negop lepo savciger u ruke o tovris klavijaturu i odradis kao sto sam ti rekao i prestace sekiracija ;)
Mozda i nije ram. Ja sam imao PA80 i kaducitam jv bubanj iz nekog seta na svakom elementu prlikom zavrsavanja tona se desavalo pucketanje. A kad sam taj obrisao i ucitao drugi, sve je radilo ok. Probaj sa zamjenom seta
Set je proveren i ispravan sto posto jos jednom ponavljam!!!
ima jedna memorija a ne dve i ne mogu da izvucem iz slota
Eto problema,ja sam ti odma rekao da otovris klaviajturu i proveris ida si to uradio odma bi znao o cemu se radi!Uzmi lepo i ponesi kod nekog majstora nek ti izvadi memoriju da ne slomis plocu posto je verovatno zapekla,ili ako imas inaj sprej onda naprskaj i sacekaj da je malo razbije to sto je zapeklo i kupi novu memoriju i nema problema . . .
ne znam da li ima neka fora ali nisam hteo da silim odmah sam video da se tesko vadi
Ako ti nije kasno podji sutra lepo kod nekog majstora da nesto ne sjebes ti sam i kupi uz put dva slota memorije po 16Mb i udari po dirkama ;) Da si me odma poslusao kda sam ti rekao sta da uradis mozda bi do sad i resio problem . . .
cekaj marko,ovaj ram je jedan valjda od 32mb,sto ja moram da kupujem dva puta 16mb,jel nema da se kupi jedan od 32mb?
Pa mozes ti da uzmes i Ram i od 128Mb nije problem!Uzmi lepo postavi oglas i da kupujes dva Ram-a po 16Mb za Korg Pa1x ili ako neko zna u Bg-u gde im a da se kupi da ti kaze i da se vise ne patis sa tim . . .
ma znam ja gde ima nego cu jos da iscackam da vidim da li je do rama,30e je dva puta po 16mb
Dodato:
resen problem,fora je u tome kako ja to vidim,isprobao sam sve zive kombinacije,stavim dva puta 32mb od tr-a i radi,i uzmem pored ovog rama mog stavim jos jedan od 32mb i radi sve,sta je zakljucak da po jednom slotu moze mamsimalno 16mb ti stavis 32mb ali on vidi 16mb pa ti onda stavis set od 32mb i onda krci
Mislim da ti je otišla ram memorija 99%, ja sam imao sličan problem i riješio sam ga zamjenom ram-a.
Ja koliko vidim kolega @ Mimiki je rešio problem,nema potrebe za daljim pisanjem,LOCK
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.