PDA

Pokaži Full Verziju : sta mislite M-Audio's Audiophile USB


mr_eko
23.08.2010, 11:52
Jel neko imao iskustva sa ovom karticom...treba mi za kucnu upotrebu..

buky96
08.11.2011, 00:01
Ja sam sebi htieo ovu karticu zvucnu da kupim ali tada je bila prilično skuplja od PCI varijante.
Što se tiče ove USB varijante, konfiguracijski je mnogo bolja, tj. nudi sve za kućno snimanje, pogotovo za početak i dobar ulazak u svijet snimanja (ako ne i više).
Međutim, USB kartice znaju da imaju problem sa stabilnošću, npr. ja sam radio sa M-Audio Fast Track Ultra i dešavalo se da se zakuca, znam za još jedan slučaj, to može da zavisi od sistema i td. (oba računara nisu bili moji).

U svakom slučaju OK karta, ali sve zavisi od slučaja do slučaja.
Inače M-Audio je firma koja se hvali stabilnošću drivera, meni PCI varijanta zaista radi odlično.

tranzit
01.12.2011, 16:00
Imas pravo, samo se hvale, nije to bas sve tako zlatno kako pricaju i pisu. Ulazi i zlazi (a pogotovo izlazi) kod Audiophile USB su vrlo mrsavog kvalteta.

sinisa
01.12.2011, 16:59
Kako bilo bolje su od Emu,plus mozes da koristis protools softwer. Ja sam imao Emu 1212m i stalno sam imao problema sa njom. Onda sam uzeo M-Audio Audiophile 192 i od tad ni jedan problem nisam imao ni pod win xp,ni pod win 7.
Kakve su externe to stvarno neznam,ali nebi trebale biti lose.

mladenkom
01.12.2011, 17:26
Ja sam imao m-audio mobile pre,ili tako nesto,cisto za kucnu upotrebu,i vratio sam je.ona dodje sa svojim asio driverima ali ja bar nisam uspeo da setapujem sve to kako treba,mnogi su se zalili na isti problem na m-audio forumu, kada koristim vise programa koji koriste asio ne funkcionise valjano,izbacivan je neka poruka u vezi asio compatibility,ne secam se tacno,ne znam da li je to u medjuvremenu reseno
Postovano sa mobilnog uređaja