Pokaži Full Verziju : Zaglavio mi se kljuc u bravi.?
Marko__ns
14.08.2010, 12:07
Pre neki dan puko mi je kljuc na vratima od biciklane i unutra je ostao kljuc. A treba mi bicikl, i sad sta mislite kako da izvadim kljuc??? pozz
Marko....ne ocekuj uputsva kako da vrsisi krivicno delo.....:lol:
Legalan nacin je da kupis novu bravu i svim korisnicima te ,,biciklane,,
das po jedan kljuc.:)
Marko__ns
14.08.2010, 12:43
Hehe. Ma tesko bi bilo menjati bravu, lakse je izvaditi kljuc samo ne znam bas na koji nacin. Mozda sa nekim jacim magnetom, ili tako nesto.
ja sam jednom vadio nekom uskom pincetom,i uspeo ali na jadevite jade,ceo dan izgubio samo za to...:mad:
Marko danas nije tvoj dan....polomio si kljuc...ne mozes doci do bicikla...verovatno ces menjati bravu,a i dao si naslov za temu.....
Marko__ns
14.08.2010, 13:06
Pa to je tako u zivotu, kad krene krene... :D
Verovatno je najjednostavnije da promeniš bravu.
Sada, ne znam kolika je brava, ali ako je standardna onda možeš izvatiti ključ.
Pitanje je samo koliko duboko u bravi ima do ključa.
Uvek ključ možeš izgurati nečim, sa druge strane.
Sada, pitanje je da li postoji drugi prolaz, na koji bi se uvukao. :))
Ako ključ nije preduboko u bravi, onda ga možeš zabušiti pod uglom sa nekom što tanjom burgijom, tako da možeš posle da ga potkačiš, sa nekom jašom žicom, i iščupaš.
Čelična bi radila posao.
Eto ti ideje...
Marko__ns
14.08.2010, 17:48
Ljudi uspeo sam. Lako se brava okrece tako da sam uspeo da okrenem sa polomljenim delom koji mi je ostao i otkljuco sam i onda sa druge strane gurnuo kljuc i izvadio... :D
Eto, vidish... :)
@neconix
Sa hakovanjem se krenulo pre kompova.
Dalje je bila samo digitalizacija procesa... :))
Eh, resio si problem, a meni bas pade na pamet dinamit. Mogao sam da ti posaljem, ostalo mi par komada od pre neki dan kad sam isao na pecanje.
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.