PDA

Pokaži Full Verziju : Pink prekinuo suradnju sa Grand produkcijom!!


Dell
05.08.2010, 02:30
<!-- End Xtypo -->Uređivački kolegij televizije "Pink" priopćio je jučer da je prekinuo suradnju sa "Grand produkcijom" i da nijedna emisija te produkcije neće biti zastupljena u novoj programskoj šemi te televizije. U priopćenju se ističe da je TV "Pink" odavno prerasla potrebu za eksternim produkcijama i kooprodukcijskim aranžmanima, jer se tijekom svih ovih godina razvila u najsnažniju televizijsku postaju jugoistočne Europe, sposobnu da i najsloženije projekte u potpunosti proizvede oslanjajući se isključivo na vlastite kapacitete i zaposlene stručnjake.

Ovakve poslovne aranžmane sa "Grand produkcijom" TV "Pink" je nastavljala zbog poslovnih uspjeha koji nisu izostajali i zbog želje da održi dobre odnose prema eksternim produkcijama, koje su godinama u toj televiziji pronalazile šansu za svoje poslovanje, navedeno je u priopćenju, prenosi SNet.

"Kako je to 'Grand produkcija' zaboravila i kako su pregovori o novoj sezoni izašli iz okvira korektnosti poslovanja dugogodišnjih partnera i dotakli politiku ucjenjivanja i nerealnih postavki, TV 'Pink' je prekinula svaku suradnju sa tom produkcijom, ne želeći da podlegne pritiscima i da nastavi poslovanje na način koji nije primjeren", navodi se u priopćenju.

Uređivački kolegij televizije "Pink" je naveo da je suradnja prekinuta poslije desetljeća suradnje i poslovanja sa "Grand produkcijom" i očekivanja da će biti nastavljena na dogovornoj osnovi, kao okviru zdravog poslovanja dugogodišnjih partnera.

Dell
05.08.2010, 02:36
ali evo ipak kontrainformacije




Veliki obrt: "Grand" ostaje na TV Pink!





Pored jučerašnje informacije da je "Grand produkcija" napustila TV Pink, čak i nezvaničnih podatka da je čelnim ljudima "Granda" ponuđeno 15 miliona evra za prelazak na TV Foks, saopšteno je da je sporazum na relaciji "Grand" – "Pink", ipak postignut. Nezvanična informacija je prvo došla od jednog od vlasnika "Granda" Saše Popovića, a sve je zvanično potvrđeno u "Nacionalnom dnevniku" televizije "Pink". U saopštenju se kaže da je „posle analize dosadašanje saradnje i burne reakcije javnosti usledio novi sastanak na kome je odlučeno da se nastavi saradnja pod uslovima koje je Pink nudio na početku pregovora. Grand je uslove prihvatio kao dugoročniju i bolju opciju, a ne kratkoročnu koju je nudio Foks, a uz spremnost da na zahtev Pinka podigne kvalitet i kulturni nivo svih svojih emisija. Grand je prepoznao Pink kao izuzetno stabilnog parnera koji svoje poslovanje bazira na dugoročnim sagledavanjima i višegodišnjim planovima, kao uporište za visoke rezultate na svim nivoima biznisa u okviru snage sistema u odnosu na kratkoročnije ponude konkurenata koje proizilaze iz želje i planova za bržim pozicioniranjem koje svakako nosi rizik. Sve ovo rezulturalo je obnovom saradnje, tačnije pomirenjem i pronalaženjem zajedničkog jezika Pinka i Granda“, navodi se u saopštenju predsednika „Pink media Group“, Željka Mitrovića.
U međuvremenu, oglasila se i televizija "Foks" koja je demantovala da će emisije "Grand produkcije" od naredne sezone biti prikazivane na toj stanici. "Nikada 'Grandu' nismo dali ponudu", rekao je direktor marketinga televizije Aleksandar Radoš, agenciji "Beta". "Foks je odavno zatvorio jesenju programsku šemu, u kojoj vremenski nema mesta za emisije 'Grand produkcije'", rekao je Radoš.

milepsr
05.08.2010, 02:46
Pare pare pare, volim samo pare...

Marco7
05.08.2010, 07:51
Sve je to jedna velika laz . . .

Dule Va
05.08.2010, 11:45
Rekao bih da se u Grandu opasno zakuvalo =))=))=))=))

nesaband
05.08.2010, 12:05
Oni se kao svadjaju pa i na taj nacin podizu gledanost.

Ja pogledam grand produkciju na pinku koliko moram da bi bio u toku sta se desava na toj hiperprodukciji,skinem po neku pesmu koja mi se dopadne i to je to!
Zeljko Mitrovic,Sasa Popovic i ostala ekipa su dovoljno iskusni da znaju sta trziste na Balkanu voli i guraju svoj fazon.

Ja ne podrzavam njihov stil rada pa zato i ne gledam njihovu produkciju tako da mi i nije bitno da li ce se emitovati ili ne na bilo kojoj TV stanici.

Boban010
05.08.2010, 12:58
Prava vest bi bila da je "Grand" zabranjen zakonom o informisanju!:lol:

MusicAngel
13.08.2010, 15:44
heheh, e to! ;0)

Dr.Abdul Ihmet
13.08.2010, 15:46
pa vidite da ponovo saradjuju ...sve je to reklama :-)))

balkanac09
06.09.2010, 08:32
ja sam prestao da gledam pink zbog granda ako jesu (100%) prekinuli saradnju mozda opet i pogledam pink

sstipa
07.11.2010, 23:06
Steta
Bas sam se ponadao da se briblizio kraj toj sund produkciji !!!