Pokaži Full Verziju : FM8 pomoc
Pozdrav svima.
E ovako interesuje me kako mogu da ono sto odsviram sa FM8 to i snimim.
Da li je to uopste i moguce i ako jeste sa kojim programom,rekorderom?
Hvala unapred.
yamahapassion
02.08.2010, 00:15
Evo da ti ja pomognem. Posto preko programa FM8 sve sto odsviras cuje se na PC-ju, znaci treba ti program koji snima zvuk koji se cuje na PC-ju. Tu ti moze pomoci dosta programa, konkretno ja snimam muziku sa programom Goldwave, a moze pomoci i super mp3 recorder professional itd itd.... Ova prva dva programa su mi najbrze pali na pamet...
FM8 je virtuelni instrument(VSTi) i najbolje ti je da instaliraš neki od sekvencera(Cubase,Nuendo,Sonar)i oni će odmah prepoznati FM8 kao i ostale VSTi.
Tako ti je najlakše snimati.
Pozdrav!!!
Pozzz.
Hvala na informacijama,samo sto trenutno nemam nijedan od gore pomenutih programa.
Imam FL9,pa da li je moguce sa njim to odraditi?
Hvala.
Ne koristim Fl,ali mislim da se VSTi instaliraju po sličnom principu kao i kod ostalih sekvencera.
Trebalo bi da u okviru Fl-a postoji neki VSTi plug-in folder(ili nešto slično) u koji bi instalirao sve VST instrumente kao i efekte koje koristiš,da bi tako FL mogao da prepozna i "povuče" neki VST instrument.
U okviru samog sekvencera bi trebalo da postoji nešto poput "Devices",a u okviru toga "VST instruments" i uz pomoć tih komandi ubacuješ VSTi u odredjeni track.
Nadam se da će ti ovo,bar malo,značiti jer ne poznajem Fruity Loops,ne radim u njemu.
Evo ti i jedan kratak tutorial,ako se do sada nisi snašao,pa će ti,nadam se,biti jasnije.Kako se instaliraju VSTi u Fruity Loops,a pogledaj i ostale snimke na YouTube-u i snaćićeš se.
http://www.youtube.com/watch?v=X2GVdKLr5bM
Pozdrav!!!
Pozzz.
Sve je ok. snasao sam se sa Fl,radi sve kako treba.
Hvala jos jednom.
I drugi put!Sve najbolje u radu!!!
Pozdrav!!!
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.