Pokaži Full Verziju : Program za midi slican Van Basco-u.?
Koji program mogu jos koristiti da vidim midi, da radi slicno kao van basco ? Posto imam Win7 i kad otvorim van basco automatski se zatvori. Mozda ne podrzi, a probao sam isto na konfiguraciji ono sa compability na XP ali sve uzalud :(
hvala na odgovoru tranzit, samo sam mislio na to da se i vide dirke. Ili moze to isto sweet midi ? Sad sam ga pregledao nisam video tu funkciju.
Poz.
po meni najbolji je notation composer...probaj,super je...
Notation Composer je odlican program ali mu nedostaje playlista. Dane85, Van Basco funkcionise na Win 7 bez ikakvih problema i to i na 32 i na 64 bit verziji.
hmm nekad je isto radilo kako treba, ali neznam sta se dogodilo. Uvek kad otvorim automatski nestane. Deinstalirao sam 50 puta i probao sam razlicite verzije i opet ne ide.
stefani91
01.08.2010, 17:09
Da, taj plejer meni sada radi bez probelma na win 7. Kako si ga brisao. Probaj skini neki program koji služi za brisanje podataka, programa i sl. Ima ih dosta na netu, pa obriši sa njim, jer ovako na uninstal ili u control panelu kad brišeš oće nekad da ostane neki faj, ne obriše skroz. A možda baš tebi taj mali fajl koji ostane pravi problem. Pokušaj tako.
pokušaj sweet midi player... :) ja imam oba
Ako jos uvijek nisi nasao pravi program za midi reci cu ti sta ja koristim. Powertrack 8 od PGMusic je solidan program za editovanje midi songs. Ja sam ga uzeo prije desetak godina a mislim da imaju sada verziju 12.Da li je moguce negdje skinuti program besplatno e to neznam ali probaj torent sites. Jedna od opcija koju ja volim je da mozes mutirati sve tracks a ostaviti samo solo i tako ja recimo ucim svirati,podesavajuci brzinu kako zelis i tako dalje.Mozda sam zakasnio sa postom ali mozda pomogne.
Probaj KaraFun karaoke player,ima sve mogucnosti kao i van basco i jos i vise opcija za podesavanje i prije svega lijep interface.
perisicboro
05.11.2010, 15:46
Probaj da ga reinstaliras, jer Van Basco odlicno radi na Win7.
izasla je nova verzija van basca v2.53 pa probaj tu skiniti i instalirati mozda ce raditi
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.