Pokaži Full Verziju : Ovako se narucuje pjesma :)))
http://www.youtube.com/watch?v=9vwc-_ITIKQ (http://www.youtube.com/watch?v=9vwc-_ITIKQ)
Jaoooo brate mili :-O
Ovako da mi se jednom desi, i produzim da sviram i radim s muzikom samo iz hobija. A pare zaradujem od neki hotel ili otvorim neku fabriku :lol:
Ludnica :)
jeftabgd
25.06.2010, 18:31
E,ovo je vec lepo.:D
dal je niko prepoznao pesmu da skinem>mozda zatreba nikad se nezna :-)aaaaaaaaaaaaaaa!!!
Inace,ovu sam tezgu trebao ja raditi al imao sam nekih obaveza pa sam morao poslat zamjenu! :P
dejantb15
25.06.2010, 18:39
Tako se narucuje kešom :D,a ne ovako preko preduzeće:lol:
http://www.youtube.com/watch?v=vd2iRk6tlF8&feature=related
brate mili, jes da je fino narucio pjesmu, samo sto im ova djeca pokupise sve pare s poda :lol: :lol: :lol:
Beethoven
25.06.2010, 19:40
Ja sam na ovu pesmu uzeo samo jednom 200 dinara... Ne znam sta je u pitanju, lepo sam je skinuo... Il ne pali pesma il nas narod nema para.... :)
b.o.Y.c.h. ČK
25.06.2010, 20:36
uuuu ja bi zanemeo, pao bih u nesvest od tolikih para :)
Boze dali je ovo istina??
jooj sebi nemogu doci. tih takvi imaju para i para
Dodato:
Boze ja u ovo nemogu da vjerujem.
Narode nemogu da vjerujem. Covjek sa strane jos puno puno para ima i baca. :-O
Nikako sebi doci nemogu :-O i da vjerujem
bokajunior
25.06.2010, 21:14
i na kraju je morao da "gurne gde ne treba".:lol:
Usitnio covek pare pa se razbacuje.
Ja bih ovom čovjeku podario sve svjetske naftne izvore,kad zna ovako lijepo živjeti(što bi mi u Bosni rekli šenlučit´)Tip je najjači kralj.......
driftkiller
25.06.2010, 22:01
Sto kaze kolega Ace, odes fino otvoris kakvu sebi kompaniju, i muzikom se poslije bavis iz hobija...
Covjece koliko tu love ima... :D
Ko zna kakva je inflacija kod njih tamo, mozda covek razmenio 20 evra pa dobio tolike pare. Ko je svirao od 1991. do 1994. godine, zna sta pricam.
caka12...posto vidim da si ozbiljan,mislim da gresis...ovaj je neki "naftash"a oni su teski milijarde dolara,tako da je ovo kao kad ja dajem sitnis ovima sto prose kad stanes kad ti se upali crveno svetlo!:)
posto sam otvorio temu"muzicari(vanzemaljci)"trebalo bi da bude slicna tema samo sa gostima kao sto je ovaj:D
ovo gledam i ne verujem ocima da covek citava 4min konstantno baca lovu!!:S
ijaooo ... kolko sesira mogao da kupi za te pare a metnuo peskir na glavu :lol:
Boban010
26.06.2010, 00:15
Radio chovek,pa zaradio,izlagao se opasnosti da ga uhvate.....
maaaaah... razmijenio ovo pa baca :lol: :lol: :lol:
inace sjecam se prijatelja koji mi je pricao da je njegov rodjak u Italiji dok su bili liri isao u prodavnicu da kupi namirnicu s kesom lira hahahahahaha
Kad je bal,nek' je maskenbal....;)
Ovaj covjek zna i umije da zivi.
Ima i ne zali.
Mislim da je ovo rijedak slucaj,jer obicno oni koji imaju,ne rade ovakve
stvari.
inace moj dobar prijatelj iz skolski dana :))
milanceshow
26.06.2010, 04:59
Dal je imao za pljeskavicu posle veselja? :)
Nije, ali je otisao do banke, podigao jos koji milion dolara i kupio par M'c Donaldsa da mu uvek spremaju sveze big mekove kad mu se prijede.
Ma salim se, vidim da ovo nije posledica hiper inflacije. Ima se, moze se.
Ako Bog da, trebalo bi za 3-4 meseca da idem u Emirate (Abu Dabi ili Dubai), zbog posla, na 3 godine...
I josh sam razmishljao da li da prodam Tyrosa pre putovanja ili ne... sada ga definitivno nosim sa sobom... :) ..
@sejox
Mozda i nisu njegove pare ......:lol: pa ih tako lako baca.
@armin
znam ga i ja ...bio je kod nas konjusar.....=))
Ovo je ono kad kazu "ova me pesma raskucila" lele
To je bilo samo zbog snimanja razbacivanje. Poslije su morali sve da mu vrate!:lol:
najradio
26.06.2010, 17:35
Blago muzicarima...
Hahah ja ne verujem u ovo...
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.