Pokaži Full Verziju : Pozdrav iz Grcke
Belja_SO
09.06.2010, 18:46
Kolege ako neko ide u grcku -tacnije Halkidiki(polichrono,hanioti,pefhohori) na letovanje ili da radi ovde... nek se javi da se zezamo ja sam ovde naredna tri meseca zbog svirki :)
Kako je za sada ? :) Posto si pitao za iskustva pre nego sto si krenuo odavde :)
jeftabgd
10.06.2010, 00:41
Pa javi nam gde si tacno pa mozda se i vidimo.
Belja_SO
14.06.2010, 18:27
Iskreno i nisam nesto odusevljen,sa poslom za sada trenutno radim tri puta nedeljeno,nije da se zalim posto su dnevnice ok ali ono lova je lova :) ..
Jefto u polihronu sam ... uglavnom napisao sam polihrono,hanioti i pefhohori zato sto je to sve tu blizu sve se nalazi na jednom prstenu :) . Tako da eto ako neko dolazi nek se javi :)
jeftabgd
14.06.2010, 23:35
Ma,poznajem ta tri mesta ko svoj dzep.Znam da je bilo nase muzike u Haniotiju i Pefkohoriju ali neznam da ima i u Polihronu.Verovatno se vidimo u drugoj polovini avgusta,ako jos uvek budes tu.
Belja_SO
15.06.2010, 21:59
Jefto trebalo bi da budem celo leto .. Pa eto ako tako ostane onda se vidimo da pijuckamo malo :)
milanceshow
15.06.2010, 23:14
Moze jedan Quzo!!???? :)
Care ja sam 3 godine u pefkohoriju... Hotel Philoxenia, bar BEO BEO GRAD! ali sutra idem za BG, vracam se u subotu, pa navrati... Da malo razmenimo iskustva...
Niko se 'leba od muzike u Grčkoj nije najeo...svirao sam u Pefkohoriju,baš u Filokseniji pre jedno 7-8 godina,kod onog debelog gazde,imena mu se ne sećam više,u Atini jednom i u Paraliji...nema od grka vajde a ni od naših turista koji idu tamo jer je to porodična varijanta i sve je to tanko za kafanu,nema omladine i ekipe sa parama...čak sam jedne godine imao ideju da sa drugarom grkom otvorimo kafanu,pa kad reče kolike su dažbine...:-O
Kolega Beljo,letuj,odmaraj,pokri troškove i to je to...jedno iskustvo više,malo ribice ovo ono,jbg,mlad si,jedan je život...:)
Zilavi kako je sad u pefkohoriju?Jesi li zadovoljan?
Zadovoljan sam al nisam zadovoljen...hahahahaha, sala mala... Bio sam u maju 20 dana kad su bile ekskurzije i bilo je ludilo... Sad je utanjilo, sad su uglavnom stariji ljudi, pa manje izlaze po ovakvim mestima...A i trenutno sam radim, pa je smor i meni... ali od 23. kad dodje ostatak ekipe bice full. Prosla godina je bila vrh, juli i avgust, znaci samo ko je bio moze da kaze kako je bilo, nije to vise lose kao sto neko rece da je bilo pre 7-8 god, a i to vise nije restoran vec pravi klub!!! sve je renovirano, ozvucenje i osvetljenje vrh... Bas juce je stigao na odmor kolega Darko Radovanovic, porodicno... A Sasa Kovacevic je stalni gost po 20-30 dana, sa njim sam juce dosao iz odozdo, inace i on tu pravi svirku jednom nedeljno... Sve u svemu izgleda da se sve seli iz Crne Gore u Grcku... A ja pozivam sve kolege da navrate, od subote sam opet dole, sutra idem u Makedoniju sa Kovacevicem pa cu produziti za Pefkohori!!!
Belja_SO
19.06.2010, 13:21
E Zilavi :) jesi svirao ti neke svatove mozda prosle nedelje ovde u grckoj ? posto cini mi se da taj gazda sto drzi taj club se ozenio za Milicu iz sombora :) uglavnom ne obecavam ali mozda navrnem veceras
@Milanche
jbm ti uzo :) au al mi jedno vece nije bilo dobro od te brlje .... ali eto za tebe saljem ti celu flasu :) cini mi se da je 2l :)
Kad piješ UZO napraviš malo salatu,nasečeš sveže krastavce,kiselo mleko,beli luk i meziš,nema da boli glava,gledaj Grke kako to tamane i sve će ti biti jasno :)
Ja ne znam kako neko može da pije samo UZO ili MASTIKU a da ne mezi ništa :(
Kakva salata, kakvi krastavci?
U moje vrijeme se mezio giros i to 2-3 komada strogo "wid breth and anjon" pa onda uzo i cipo pa onda piva, pa tek onda domaća "mučenica" koju smo redovno nosili za "prvu pomoć"...
Nadjosomo se Belja i ja... Al dodje pijana guzica...
Kakva salata, kakvi krastavci?
U moje vrijeme se mezio giros i to 2-3 komada strogo "wid breth and anjon" pa onda uzo i cipo pa onda piva, pa tek onda domaća "mučenica" koju smo redovno nosili za "prvu pomoć"...
U druže uz svo dužno poštovanje,ali...posle mesa rakija pa pivo...:lol:
A ta salata je mezetluk koji Grci cepaju kad piju Uzo...
auuuuu ja se girosa sjecam iz Njemacke, u Stuttgartu u grckom grillu, lijepi dani mog djetinjstva :lol: :lol: :lol:
Belja_SO
20.06.2010, 22:26
e zile :) jbg docu sledeci put trezan :) morao sam da se napijem ..... nadam se da nisam bio nenormalan :)
Tarator salata, super uz uzo.
Krastavci i beli luk u kiselom mleku ili pavlaci.
Često se dodaje mirođija.
Baš je osvežavajuća, taman za leto, i odlična protiv mamurluka. :))
Belja_SO
24.06.2010, 15:58
@Vaxter
mnogo ti hvala na ovom savetu protiv mamurluka :) cesto sam mamuran :)
milanceshow
24.06.2010, 19:23
Ima tu jedna mnogo jaka fora........100% mamurluk neces ni osetiti!!!!!
Belja_SO
01.07.2010, 16:36
probao :) nema mamurluka ........ 100 % deluje :)
pa dobro Belja jeli ti dole u Grckoj sviras ili se samo alkoholiziras? :lol: :lol: :lol:
Belja_SO
02.07.2010, 13:49
non stop :) sve sto zaradim odma i potrosim :)
Kolega Beljo,letuj,odmaraj,pokri troškove i to je to...jedno iskustvo više,malo ribice ovo ono,jbg,mlad si,jedan je život...:)
:)
@dell pa kako da se ne alkoholizira medju grcima i lijepim grkinjama...Po meni su grkinje nesto posebno od zena...Sve lijepe kao lutke osim debelih njih ne brojim..Poooz
zeljko druze, ja ne verujem to u vezi grkinja sto si reko - dok ne vidim :lol:
a ako moze i dozvoljeno je, bilo bi fajno od druga belje da nas "pozdravi" sa nekim fotkama tih lepih grkinja - mislim tako ide red da se salje neka razglednica svojim drugarima :lol:
helas!
Ja neznam u sta sam gledao,ali svojevremeno u Grckoj,u Solunu,Atini i
tamo na Peloponezu,ja ne vidjeh zensko da valja.
Mozda pojedini izuzetak.
Posto je to bilo davno,jedino da se nisu nekako "modificarale".;)
ja koliko ih poznajem ovdje u Minhenu su macke prva liga ne sve ali ima ih lijepih mrak...pa znas onu pjesmu "Varala me varala mala grkinja"
Željko,slabo ih poznaješ...male,debele,zdepaste,guzate...ja nisam video neku da valja a proveo sam dole ihaaaaj vremena
Ja znam par ovdje ite kako ribetine a lijepe face bas tipicno grcki stil..ja ih odma prepoznam odakle je koja....Dosadile mi brate samo ove nase ili glupe svabice...Poooz
Predlažem da ipak proveriš odakle su...;)
Ako nisi siguran ti im pridji i pitaj i videćeš :)
Pa sta ja znam ja sam ih par upoznao i fine su stvarno mrsave i lijepe kao lutke,bas po mom ukusu heheh
Belja_SO
03.07.2010, 14:09
e iskreno da se ne lazemo :) ima lepih grkinja,ali uglavnom su male i zdepaste.... ali uvek ima ali :) i bice uskoro slika s pozdravima :)
milanceshow
03.07.2010, 14:13
Zdepaste su zdepaste,ali recka je recka!!!!!
Samo udaraj recke i uzivaj!!!!!
zeljko, te u minhenu ce biti, kako je drug sejox reko, da su "modificirane" :lol:
jbg i mene zajeba eurosong, uvijek su dobre ribe na eurosong slali :D svabice su bljak, to znam, opasno se lozim na makedonke, matorci kakve su one? :D :D :D
zeljko, te u minhenu ce biti, kako je drug sejox reko, da su "modificirane" :lol:Moguce je....ovdje se i nase promjene i postanu dame a do jucer kopale motikama i nemozes posle da ih lako prepoznas sve dok ne otvore usta:lol:Ali meni slabo koja promakne a da odma ne skuzim odakle je...Valjda imam dobro oko za to:)
Belja_SO
31.07.2010, 15:29
d3llbQy_DM (http://www.yu-midi.org/forum/member.php?u=8688)
makedonke su ti opasne ribe :) proucio sam ih detaljno :) od A do S
steta sto su mi ubave devojke daleko :(
milanceshow
01.08.2010, 04:55
Pozdrav za clanove koji se nalaze na prelepim plazama Grcke!
Da vam posaljemo malo benzina?
Nedao bog nikome da tako zavrsi letovanje.
joj, citao sam, sacuvaj boze... sretno svima dole
Belja_SO
03.08.2010, 17:24
nije to bas tako ljudi koji vam,, ima svercera :) a i u solunu ima benzina ... a jeste culi za onu tucu sto je bila u pefhohoriju ? e cisto da znate nisu albanci u pitanju
Cuti bila je i kod nas frka, al zataskasmo!!! Beljo svrati, kad ti mene ne zoves...
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.