Pokaži Full Verziju : Što je ovo i da li može u pa 500
http://www.youtube.com/watch?v=sdj40ZLCKgY&feature=related dakle oko 1:10 on stisne art 1 desno od modulation pa me zanima da li to postoji kod pa 500
Mislis na ovu Slide Distorziju??
ha sad neznan točno ali on stine to dugme i onda se taj efekt javi
Moze!!!
Usnimi na PAD Distorziski slide od neki RX Distorziju ;)
pa to ti je druze klasicni PAD ,znaci nam mom korgu Pa50 imas 3 ovakve slicne distorzije..vjerujem da to ima i na PA500 puno bolje i efektivnije !! pozz
driftkiller
20.05.2010, 22:11
ja cak mislim da su to skoro pa iste, skroz, samo je malo bolji zvuk na Tayrosu naravno, ali fazon isti.
Pozdrav
hvala jedva čekam da ga nabavim za par tjedana
Ovde se uopste neradi o Pad-u ovo dva dugmeta sa strane su artikulacije boja, moze im se dodeliti bilo koja funkcija u ovom slucaju slide distorzija. Mislim da ce neko od kolega koji imaju tyros 3 mozda i bolje objasniti.
Bez razlike .... ako hoces ovo izvesti na pa500 .... PAD je to sto ti trebe!!!
al samo onda treba nać dobar ritam ili takav pad..
Druze ne trebas nista naci ... taj PAD ces sam usnimiti u klavujaturu. Znaci taj slajd imas u PA500 ali kako boju. E sad ti ces usnimiti sebi jedan PAD sa tu boju i postaviti ga na koji hoces ritam. I kad sviras sa taj ritam, pritisnes PAD dugme i cuje ce ti se distorziski slajd ;)
nesaband
22.05.2010, 22:54
Opasan si ti Ace,vidi se da dobro poznajes pa 500.
Objasni coveku onako temeljno,nacrtaj mu semu=))
Hehehe :lol: hvala Neso .... mozda najbolje da snimim video tutorijal :lol:
Neka ... on jos nije kupio pa500, kad ga kupi, eto ja cu da mu napravim takav Pad i posaljem mu, stom mu nije jasno kako se to radi. Meni nije problem ;)
EmirTotic
22.05.2010, 23:10
Ni tyros 2 nema ovo dugme ali mislim da se ovo na T2 postize sustain pedalom. Verovatno je tako i na korgu. Ne znam, mozda gresim.
@ emir t.
Na tyrosu 2 se to ne radi sa sustain pedalom...ta dva dugmeta na T3 su izvucene opcije za SUPERARTIKULATION .Superartikulation ima i tyros 2,
izborom S.A. voiceova i INITIAL TOUCH se izaziva zeljeni efekat
Sory ovo nije odgovor na pitanje kolege u vezi korga ali da ne bi bilo zabune....:D:D
driftkiller
23.05.2010, 13:02
Ovo sto je Ace govorio moze i na svakom drugom KOrgu pomocu Padova, i na PA50 i PA 60 i PA80,i PA500,800,1xpro,2xpro.
u slučaju da neko nije znao.
Hehehe :lol: hvala Neso .... mozda najbolje da snimim video tutorijal :lol:
Neka ... on jos nije kupio pa500, kad ga kupi, eto ja cu da mu napravim takav Pad i posaljem mu, stom mu nije jasno kako se to radi. Meni nije problem ;)
hvala ace, korg pa 500 mi stiže za par tjedana
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.