Pokaži Full Verziju : Ponuda za svirku u Grckoj
Belja_SO
09.05.2010, 17:54
e ovako interesuje me da li je neko od kolega ikako isao da svira tamo preko leta i kako se krecu dnevnice ?? imam par ponuda pa da znam na koju kintu da racunam.... unapred hvala
Maloprije slusam neki dnevnik,i jedna od glavnih tema je: "Kako je i zasto
propala Grcka".
Ovdje se misli,naravno,na finansijski bankrot te lijepe drzave,koja trenutno
ima ogromna dugovanja,i veoma veliku ekonomsku i privrednu krizu.
Da li to ima veze i sa muzikom,pitanje je....:(
Ako imaš ponudu onda treba da znaš da li ti odgovara lova koja ti je ponudjena ili ne,ne kapiram pitanje?
Kao i kod nas tamo je varijanta kako se ko uvali,tako da i cene idu od-do,mada iskreno ne smatram da je Grčka meka za muziku,oni bacaju cveće i lupaju tanjire a para nigde...
Budi oprezan u dogovorima...
redaju case na celo :lol: kad vidim kakva je situacija tamo, prosvjedi, neredi... pravo da ti kazem ne privlaci me Grcka ;)
nesaband
10.05.2010, 00:13
daj vise podataka!!!
koliko ti nude??
da li je isplata na vece?
da li imas stan i hranu?
da li placaju put?
koliko je radno vreme\da li se svira svaki dan?
koja vrsta muzike se svira?
E kolega od mnogo toga zavisi da li ti se isplati ili ne da radis negde;)
Kolega koji je i na ovom forumu povremeno aktivan je valjda danas(ako sam dobro pročitao status na Facebooku) otišao na Halkidiki(Pefkohori) pa ako hoćeš neki savjet od njega mogu te povezati.
vidi ovako druze ja sam svirao na halkidiki mesec dama mkenjao sam drugara a on svirao 3sezone tamo svirka po lokalima je od 150 - 200 eu za dvojku znaci on je radoi sa njegovu devojku pevacicu sto po moje bila je jedna od najboljih vokala u mkd pevali su svasta u glavno stranske pesme ( engleski spanski italijanski jezik) i grcke pesme i onda ako ima turisti od ex YU prostorima furas i nashe YU ali u glavno stranska i grcka muzika sezona ti je od kraja MAJA do kraj septembri placali su mali apartman 3000 eu za sezonu sami se hranili svoje ozvucenje svoji auto i radili 4-5 dana u nedelju sa to sto ja sam radio u GR 4 sezone drugi posao i dosta sam im pomogao da se snadju za pocetak i na pocetak i ni su radili nesto posebno e vec 3tu sezonu poceli da zaradzivaju ono ok pare ako vec imas sigurne tezge i sigurni smestaj i da ti je ispunjena cela nedelja onda idi ako jedno nemas od tih tri osnovnih stvari nema da prodzes dobro osven da poneses pare od doma i da sjebes sve posto ima zene brate boli glava i pare idu ko nikad pre pice na plaze se krece od 3 do 10 eu a nemozes da zaradis koliko mozes da potrosis ako nesto konkretnije te interesira reci slobodno znam halkidiki ko skopje
jeftabgd
10.05.2010, 19:38
Cini mi se da su bili u Grckoj,kolege pod nickom Zeki@Veki.
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.