Pokaži Full Verziju : Midi files nema zvuk na PC
Koristio sam Vanbasco player i cesto se dogodi kada startujem midi files da nema zvuk, kada sam oddinstalirao Vanbasco i restartirao Pc - i ponovo instalirao ponekad se vracao zvuk na midi fajlove.
Sada moj PC uopste nece da izvadi zvuka na midi fajlove Sa ni jednim playerom cak i sa Cubase .
Isto da napomenem da i Style Works nece da izvadi ton na PC.
Molim ako neko zna o cemu je problem da mi pomogne nemogu da radim na PC, znaci midi fajlove i Style Works nemaju zvuk na PC a sve drugo mislim na mp3 , video ... ima zvuka.
Beethoven
04.05.2010, 06:47
Moraces to podesiti u "Sound" podesavanjima, onaj zvucnik mali koji stoji u donjem desnom uglu (ikonica izgleda kao zvucnik). Ako ga tu nema onda moras u Start Menu/Control Panel pa nadjes taj zvucnik. Tu ces morati da selektujes ako nije selektovan MIDI ili da ga pojacas. U tome je samo problem.
Pozzz
sve sam probao u Sound / control panel - nikako nemogu da dobijem zvuk,
Imam Windowa XP , a ono sto kazes da pojacam samo midi - ta opcija tamo ne postoi.
Ukoliko nije neki specifican problem,trebalo bi da radi kako je vec gore navedeno.
Znaci:
-Control panel>Sound
-u Sound podesavanjima na dnu imas opciju Midi playback
-tu se postavi da bude "Microsoft Wavetable Synth"
-kliknes na Volume i pojacas sve opcije
I trebalo bi da radi....nadam se da nije do zvucne,hardwerski problem.
Beethoven
04.05.2010, 22:33
Ako vec sve ostalo radi sto se zvuka tice, samo je u tome problem. Igraj se, chachkaj, ne mozes nista pokvariti...
Pozzz
Probaj druze da odponovo instaliras drajvere za zvucnu pa onda cackaj ovo gore sto su navele kolege.
Poz!
Sve sam to probao u saundu - ali nece ni da cuje - ovo sa drajverima mozda pomogne ali ako moze neko da mi kaze gdje da nadjem drajvere posto nemam nikakvo CD od kompjutera
Hvala na odgovore
Sigmatel Audio - ako je to ime sound carte, ako nije onda mi reci kako da nadjem ime zvucne karte
Druze ukucaj u google Sigmatel Audio i izbacice ti driver da skines.
hvala za pomoc - problem je bio u drivers
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.