Pokaži Full Verziju : YU Rock & Roll pesmice
Svirac bt
29.04.2010, 20:07
Hocu kolege da otvorim ovu temu i da nabroimo ex yu i sadasnje rock & Roll pesmice da ne bi se zaboravili to je stvarno dobra muzika da zapocnemo sa Ne spavaj mala moja muzika dok svira bjelo dugme
Pa ima mnogo dobrih.. Nece se to zaboraviti nikada..
Plavi orkestar-bolje biti pijan, nego star,sava tiho tece, ako su to samo bile lazi
Bjelo dugme,ti me iznevljeri,lipe cvatu,ako ima boga,ruzica si bila,na zadnjem sedistu moga auta
parni valjak-sve jos mirise na nju,moja je pesma lagana,jesen u meni
itd...itd...
Selma putuje na fakultet:DBijelo Dugme(Zeljko Bebek)
Svirac bt
29.04.2010, 22:10
Jeste to su stvarno dobre ali ja hocu da pise i starije kolege dobre yu rock & roll sa zivim ritmom ili twist kako moj mali je opasan je dobra pesmica mi plesemo moze da se kaze
milanceshow
29.04.2010, 22:29
Treba ti repertoar zivih rock&roll pesama?
Ja mislim da je ovo nesto nemoguce... Dobre??? Sta podrazumijevas pod dobre??? Mozda su tebi dobre ili nekom a nekom opet ne, mislim da nebi bilo kraja ovoj temi nikad...
A same rock pjesme da nabrojis isto gotovo pa nemoguce... Ima tu dosta posla...
A pjesme koje se nabroje znaci da nisu zaboravljene itd... jednostavno nema smisla...
Ali lijepa zamisao sto se tice tog pravca muzike koji je skoro pa nestao u yugi...
Pesama ima gomilu... Sve zavisi sta te zanima...
Da li samo rock ili i pop ili...
Ili ti trebaju brze pesme za repertoar ?
Recimo:
Corba: Kada hodas
Piloti: Cini mi se da
ITD: Gradske cure
Oliver Mandic: Ljuljaj me nezno
Neki to vole vruce: Teska vremena
Djavoli: Pricaj mi o ljubavi
Generacija 5: Dolazim za 5 minuta
Viktorija: Teraj ti po svome
Crvena jabuka: Tugo nesreco
Imas svasta ovde, nadam se da ce ti nesto koristiti :)
Mislim da tema baš i nije dobra, mislim, bez ljutnje...jel dobre Rocl&Roll stvari?
To isto ko da se postavi tema za dobre stare narodnjake....ima ih brdo....i opet nekome dobre, a nekome nisu...
A ima i pesmarica u download sekciji tako da...pokušavam ali ne vidim smisao ove teme? :confused:
Da "nabrajamo"? Čemu,i dokle?
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.