Pokaži Full Verziju : E50-kako da obrisem ritmove i boje iz Internal memory??
hadzidinic
22.03.2010, 21:19
Kako da obrisem ritmove koje sam predhodno ubacio u internal memory? obrisao sam preko kompa ali ostale su u klavijaturi s tim sto ne mogu da se pokrenu...takodje i boje.... pomoc molim... hvala!
Dodato:
tj kako da ih obrisem sve zajedno a ne posebno svaki na delete....
Zamolio bih da naslovi tema budu konkretniji.
Naslov "E50 pitanje...." koji ste postavili,ne znaci nista i skroz je uopsten....Ovo je bitno zbog kasnije pretrage.
milanceshow
22.03.2010, 21:28
Formatiras memoriju i izbrises sve!!!Prethodno sacuvas ritmove i boje na kompu!
hadzidinic
22.03.2010, 21:49
znaci ja svaki put kad hocu da ubacim nove ritmove i boje moram da je formatiram???
Ne, mozes ubacivati ritmove i boje, ali brisi iskljucivo iz klavijature! Jer kad obrises preko kompa, ostane ti samo naziv boje ili ritma u klavijaturi i ta boja ili ritam ne moze vise da se pokrene, a prikazana je na listi kao da postoji.
hadzidinic
22.03.2010, 23:19
Skapirao sam to.... nego me interesuje kako da obrisem sve ritmove koje sam ubacio najedamput,ili to moram pojedinacno??
Mozes da brises sve odjednom ili oznacis koje hoces i obrises ih.
Za to ti treba Database Manager imas ga na rolandovom sajtu.
Nista lakse i najbolje...:)
hadzidinic
22.03.2010, 23:39
E hvala kolega gokili... imao sam ga vec na disku koji sam dobio uz e50,hvala namlinku u svakom slucaju! ;) pozdrav!
neokomax
07.04.2012, 18:11
Ima li gde da se skine Database Manager
Dajte ljudi ne mogu da verujem da toliko slabo poznajete svoje instrumenta,milance show ti me bas iznenadi ili nisi mozda razumeo sta kolega pita.
@hadzidinic Ides na taster Disk & Media donji na ekranu sa leve strane
kad ga pritisnes sa desne strane ces dobiti opciju Delete oznacis njega pa onda Style kad udjes u style oznacis ritmove koje hoces da brises i samo pritisners Execute.
Dodato:
UPSSSSSSSSS nisam video da je tema iz 2010...:">
@neokomax Imas na Rolandovom sajtu.
nesaband
07.04.2012, 18:37
=))
Samo se ti smej...:D
neokomax je krivac.;)
nesaband
07.04.2012, 22:23
Znam:D,ali ti si naleteo na minu :rotflol:
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.