Pokaži Full Verziju : arpegio kao ritam
cao imam jedno pitanje cuo sam na dosta klavijatura na korg tr le cak sam cuo na rolanda fantoma x da je uradjen kao jedan ritam dali je to arpegio ili loop neznam dali bi mogao neka to da mi objasni ili dali moze da se napravi arpegio negi ali da svira u dvojci....ili neki ritam dvojka da se nabravi..............molio bih ako bi neko bio rad da mi to malo objasni
hvala unapred
Ja sam imao jedan set za Le/TR na kojem je bila sredjena RUMBA i SIRTAKI, i to vrlo lijepo odradjeno. Sad ti nebih znao reci dali je nekakav loop ili arpegio u pitanju. Koliko se sjećam kada bi drzao jedan akord svirao je i bas. Nije loše zvučalo to. Pogledat ću da nadjem taj set. Pozdrav...
hvala bio bih ti zahvalan ako bi mogao da mi kazes kako to upste se radi da bi mogao da uradim hvala
Vec sam pokrenuo pre nekoliko dana temu o ovome:
http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=13298
I stavio sam jedan set sa primerima u download centar:
http://www.yu-midi.org/forum/downloads.php?do=file&id=6001
Bilo bi lepo da se prebace ovi postovi tamo da bi bilo preglednije.
I za one koji probaju set, da iskomentarisu i da daju neki predlog ili ideju.
Zahvalan unapred,
milepsr
Postavio sam ritmove za korg le/tr koji su radjeni u seqenceru pa ako će i to poslužiti ja sretan. Pozdrav
Hvala, veceras ili sutra cu doneti klavijaturu kuci pa cu probati.
svirac007
11.04.2010, 21:50
Ubacio sam ove ritmove radjene u seqenceru (odlicni za vjezbanje ili nedaj boze) i kako vidim dok se koristi ritam moze se koristiti za solo samo jedna boja iz PROGRAM moda. dali postoji nacin da se nekako splituje ili da se uradi takva boja u programu da na lijevoj strani imam neki bas a desna solo boju. Jos jednom cestitke za ove ritmove. poz
da da, i mene to zanima isto, nisam mogao da namestim... da li sam glup ili je nesto drugo, ne znam...
svirac007
12.04.2010, 01:15
Vjerovatno bi se trebalo moci sastavit jedan multisempl od basa i neke solo boje da bude jedna boja. u Program modu al nisam to nikad radio pa neznam kako ide.
Dodato:
Vjerovatno bi se trebalo moci sastavit jedan multisempl od basa i neke solo boje da bude jedna boja u Program modu al nisam to nikad radio pa neznam kako ide.
amavrenski
12.04.2010, 18:40
moze da se odradi vrlo lako... ja sam skinuo ovaj set sa "downloada", i napravio sam tu. podelio sam klavijaturu na bass i solo, slicno kao kad pravite COMBI banku. ne znam napamet ceo postupak, cackao sam svasta i napravio. donecu karticu iz kafane i dati vam SNG fajl, pa samo ubacite boje koje vam trebaju. tek mogu sutra...
Dodato:
ja sam rekao da cu postaviti ovo na download, ali sam zaboravio...
potrudicu se sutra u toku dana da postavim, tj vec danas...
Dodato:
uploadovao sam, samo da moderatori odobre...
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.