PDA

Pokaži Full Verziju : TC Helicon Voice Live2 user skala


zcrnac2
11.03.2010, 23:51
Pozdrav Ekipi!
Kako se radi sa user skalama! Sviram klavijaturu i vokalist Voice live2 kontroliram midijem. Od ponuđenih tvorničkih preseta ništa mi ne odgovara za slavonske pjesme i stari narodnjak (dvojke). Što se tiče zabavnjaka i dalmacije sve pet. Molim za pomoć jer mi terce ne zvuče onako kako bi trebale zvučati u starom narodnjaku i slavonskim pjesmama. Hvala!

svirko
12.03.2010, 09:26
Pozdrav prijatelju!

Ne znam koliko ću ti moći pomoći, jel ja imam VoiceWorks, i mogu samo reći da je dosta zeznut što se tiče samih terci.
Najjednostavnije ti ja da odabireš neke Presete, recimo zborove, i onda lagano isključuješ pojedina kanale, odnosno glasove.
Tako češ najlakše napraviti neki User Preset sa tercom, bilo sa gornjom tercom, ili sa doljnjom.
Naravno, kad nađeš odgovarajući preset, onda slijedi podešavanje kojekakvih parametara, al to ti sad ne mogu reći, kad ne znam princip na VoiceLive-u.

Btw, postavio si isto pitanje na 3 teme!!!!

cecaparis
26.08.2010, 17:47
To ces najbolje restit tako sto ces zabvnjake koristiti kao klasicni harmonajzer a za
narodnjake bez midija vec sam rgliraj koji ti treba dur ili mol i tonalitet.

baltik79
01.11.2010, 19:38
Mislim da je harmonajzer najefikasniji kada se nespaja midijem.Probavao sam i sa midijem, medjutim moras ranije okinuti akord da nebi harmonija zakasnila (u vecini slucajeva).Ja sam misljenja da je u zivoj svirci(gdje je guzva na sve strane,narucivanje pjesama..) jako tesko biti sto posto precizan sa akordima,a ako ga omasis-ode terca...Ako ima i za ovo lijeka-neka neko napise