Pokaži Full Verziju : Pa500 Performance?
BorisZX6R
06.03.2010, 16:23
Zamolio bih ako neko moze da mi pojasni sta je ustvari performance i cemu sluzi?! U kojoj situaciji se koristi performance?
Znam da su styles ritmovi a sounds boje ili zvukovi.
Trazio sam malo po forumu ali nisam nasao neko objasnjenje.
Radi se o Korg Pa500 klavijaturi.
Ako je ovo suvise bezazleno pitanje ili ako vec ima odgovor samo me uputite na pravo mjesto.
Hvala!
__
BorisZX6R
bokajunior
06.03.2010, 17:13
Vidi BoriseZX6R,
Na primer imas ritam i njegova standardna postavka je: Tempo 100, instrument Tenor Sax. I tako ti odgovara kao standardna postavka za jednu pesmu. Ako bi isti ritam koristio za drugu pesmu koja se svira malo brze, recimo 120, a instrument koji bi ti trebao je harmonika i to sa nekim stringsima u pozadini, a jos kada bi sve to krenulo sa vec namestenom drugom varijacijom ritma, itd....trebalo bi ti vremena da to podesis. E to sve mozes namestiti na jednom performansu (skratis sebi muke). Mozes ga koristiti ako ti treba samo postavka instrumenata a mozes i ako ti treba kompletna postavka sa ritmom, tempom, i svim ostalim zezancijama.
Polako, videces koliko ce ti to biti korisno kad bolje upoznas tu klavijaturu.
BorisZX6R
06.03.2010, 19:14
Hvala velika, tako sam i pretpostavio, znaci to nema nikakve veze sa ucitanim setovima, to sebi svako podesava po potrebi ovisno kako mu sta treba i za koju pjesmu?!
Korg-Pa800
07.11.2010, 22:10
A imamo i opciju SONGBOOK pa i tu mozemo da sve lijepo spremimo,tj. memorisemo i kad kliknes odmah ti nastima sve sta ti je potrebno za tu odredjenu pjesmu.
Odgovor teme imamo, tako da ne bi imali nakucavanja postova moze tema pod kljuc.
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.