Pokaži Full Verziju : Metronom na pa 800
Da li postoji neka mogućnost da se ukljuci metronom na aranzeru da kuca u zadatom tempu (treba mi za klinca zbog vezbanja)...
bokivelik
23.02.2010, 19:33
Nemoze koliko ja znam. Jedino da vidis u drum kit-ovima ima negde fabricki sempal metronoma i da snimis u ritmu pa da mu pustis.
Moze...:)
Ukljucis metronom u globalu i stavis mode na style, izadjes, izaberes ritam, 4/4, 2/4, 9/8..., na glavom prozoru stavis mute na Dr/Perc, Accomp i Bass i samo se cuje metronom, a tempo zadas koji hoces...:) Ili skines neki software metronom, ima ih dosta free.
ma imam ja metronom ali dok svira jedva se cuje hocu da mu namestim da ide na zvucnike
hvala milane
bokivelik
23.02.2010, 19:52
Nisam ni ja ovo znao. Hvala i od mene Millance
Ma shema G6...:lol: Moze se koristiti Full Upper da koristi celu klavijaturu za npr. klavir,a ako treba bas i kontru, jednostavno u sound modu napravis takav program, sa 2 oscilatora gde ces ih "splitovati", odnosno odrediti im keyboard range, tako namesten pozoves u performans i eto, metronom i bas-kontra...:D
ma ja nisam mogao da nadjem metronom znao sam da ima negde ali nisam mogao da ga pronađem ali oako sam i kontao nesto kao sto mi je milan napisao....
jos jednom HVALA
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.