Pokaži Full Verziju : Transpozer na LE TR
Pozdrav kolege, interesuje me da li klavijature korg triton le i korg tr imaju transpozer, i koliko se lako (brzo) aktivira, posto ga koristim doooosta,znam da je losa navika, ali jbg....:):):)
Global taster..., namjestis na transpoze i pomjeras transpoze na DEC /INC...
Ima transpozer.
Nije komplikovano doci do transpozera.
(Pritisnes Global i onda + ili - zavisi sta ti treba).
Ma da je bolje ne koristit ga nikako.
Upravo tako :) Najbolje je nikako... mada kad dođe pevač i kaže mi "Gis mol" dođe mi da mu odvrnem glavu.... i umesto toga samo lagano uključim transpozer ;) Ko će, bre, lomiti prste?!
....ko ti je kriv što nesviraš dugmetaru, pa nebi lomio prste :p:p:lol:
mojkarma
09.02.2010, 14:28
U pravom smislu Tr/Le kao i velika večina ostalih workstationa nema brzo dostupni transpozer.
Naravno da se može ući u global mode i tamo podesiti, ali onda se opet treba vratiti u combi ili program mode i tamo svirati, pa po završetku pjesme eventualno opet otići u global mode, kako bi se vratio transpoze.
To je jako nezgrapno. Mislim da aranžerske klavijature to imaju bolje riješeno.
zajebano je kad sviras dve klavijature,ja imam problem s tim,zato sam pre mesec dana krenuo na casove da savladam sve skale i tehniku,da olaksam sebi svirku i da budem sigurniji...
zsimonovic
09.02.2010, 15:12
Ja sam koristio bez ikakvih problema transpozer ma LE.Stavis u globalu da ti stoji kursor stalno na transposer i samo pritisnes Global i pomeris i vratis na combi.Ja sam to bas svikao i veoma brzo menjao bez ikakvih problema.
i ja sam se navikao ali bolje da se sto manje koristi,lakse
Ja sam koristio bez ikakvih problema transpozer ma LE.Stavis u globalu da ti stoji kursor stalno na transposer i samo pritisnes Global i pomeris i vratis na combi.Ja sam to bas svikao i veoma brzo menjao bez ikakvih problema.
I ja isto tako koristim transpoze
nemanja 1982
09.02.2010, 18:30
Ja ne razumem zbog cega svaki malo bolji muzicar kad mu pomenes transpozer odmah kaze ,,pa ne valja ti to,pa ovo pa ono..?
Aj malo da se ne udaljavamo od teme,Decko je pitao ,dobio odgovor i ovo ide pod lock da ne bi posle bilo guzve zbog gluposti,a postoji tema o koriscenju transposera pa tamo pisite svoje misli.LOCK
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.