Pokaži Full Verziju : Prijedlog za demo snimke
gogspa80
25.01.2010, 23:12
Kada se nagomila nekoliko stranica komentara, a nekoliko zadnjih demo snimaka tko zna gdje je, tesko ih bude pronaci jer se ne moze znati na kojoj su stranici... vise bi ljudi lakse culo snimke, i imalo zivaca traziti, kada bi svi bili na istoj stranici, recimo na prvoj stranici da su samo snimke, i imena, i da se uvijek snimka kaci na prvom postu, kada se on napuni da se napravi jos jedan post tu koji ce automatski biti iza prvoga, a komentari da idu iza...
- da su fino sve snimke od nekoga clana skupa.
ne znam dali se moze realizirati, ali ako ima mogucnosti dobro bi bilo, mislim da nije los prijedlog, sto ostali misle o ovome?? :)
sa jedne strane je ok predlog a sa druge je ne izvodljiv totalno. Prvo istina je da usled gomile komentara snimci budu zatrpani pa treba po nekad listati nekolko strana u nazad da bi se pronasao poslednji snimak, ali jedino tako komentari koji se ostavljaju imaju smisla jer se komentarise poslednji snimak koji je neki clan postavio.
Shto se mene tiche, rekao sam moj predlog.
Na odredjeno vreme brisati temu, pa nanovo... :)
Samo shto se niko ne slaze sa mnom... :))
Ja tu ne bi nista dir'o...:)
A jel se može napravit neka šema kao u forumu, da se snimke zaljepe...znači da stoje na prvom postu i da se samo dodavaju ;) (sticky)
Ako mislite da je ovako mucno traziti snimak jer ima mnogo strana za listanje, moze se napraviti komentari na snimke da budu male kao sto su u download sekciju (bez slike i podatke o statusu). Tako ce zbirati povise komentara na jednu stranu i nece biti preko 20 strana pa da ne znaes gde je snimak i ta listas jedan po jedan.
u suštini ne vidim šta je tu komplikovano otvoriš poslednju stranu i ideš u nazad obično je to svega dve tri strane.... Što kaže Roki ja tu ne bi' ništa dir'o eventualno može da se briše kao što kaže vav cela tema pa ponovo. A sada s obzirom da ne radi houndbite možda je taj predlog najprihvatljiviji. Ili to ili ništa.
Otvormo Houndbite i ukucamo ime izvodjaca i to je to,otvori se sve sto je on postavio.Zar ne moze tako?Ne mora se nista petljati oko foruma ;)
da ali ne radi houndbite... samo je to problem ;)
Da...Koliko znam Milanche je rekao da se jos nista nezna...mozda i proradi...Ako ne onda postoje drugi sajtovi...Mozda mi je i losa ideja...
Sto se mene tice izbrisati sve ove snimke od prije od houndbite i svako ko ima te snimke na svom kompu moze ako hoce ponovo da ih postavi sa drugim playerom.Pozzz
Ne znam sta fali ovim Demo Snimcima do sada i zasto bi nesto menjali,koga zanima neka lepo otvori temu jednog clana,poslusa snimak,procita komentare i tako redom...a to sto ne radi Houndbite ili neki drugi server to nije nasa greska i na to ne mozemo uticati...Youtube uvek radi pa izvol'te :)
gogspa80
30.01.2010, 20:36
Mislim da je vaxterov prijedlog dobar, barem za one koji to zele, ne mora se svacija tema brisati, nego samo oni koji to pozele, kada se puno snimaka nagomila, i to bi bilo uredu, novi snimci bi bili lako dostupni... : ), podrzavam njegov prijedlog :D
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.