PDA

Pokaži Full Verziju : COD4 live (multiplayer)


grandia
21.01.2010, 13:40
nadam se da imamo i dosta kolege koje u slobodno vreme igraju po malo ovu igricu tj. Call Of Duty 4 ...

mene mozete tamo u COD4 v. 1.5 kao "master G4S AUT" pronaci, igram najvise FFA u HC mode ... za one koji ne znaju: free for all hardcore mode

za zeljka znam da igra ovo il bese sad preso vec na COD6 MW2 :D

ima li jos koga ovde na forum, da igra COD4 ?

pozdrav

dekipa
21.01.2010, 18:06
Granida druze ja sam igrao singl.
Ajde kazi mi koliko se placa ili vec na kom fazonu furas multi p.

Ace
21.01.2010, 18:45
ja sam strastveni igrac na Call of duty, pominuo sam sve delove od igre. Al aj grandia kazi mi molim te koliko megabajta otprilike trosi multiplayer igranje. Ako je isplatlivo igracemo.
Inace ova COD 6 modern warfare 2 nije mi ostavila neki utisak, COD 4 modern warfare je bila bolje pored meni.

grandia
21.01.2010, 20:49
deki

nema nista da se placa! kosta te jedino tvoje vreme :)
al mislim da nije toliko strasno, ja igram skoro svaki dan po sat, dva ...

potreban ti je samo neki malo bolji prikljucak-interneta, hocu da kazem da ti treba malo bolja brzina ako zelis da igras a da ti bude moguce da igras bez latencije ... igraca ima iz celog sveta, a mislim da su shvabe najvise po broju ... moze da se koristi i mikrofon preko x-fire, al ne mora, moze da se chatuje dok igras online ... serveri su free a mozes i sam da otvoris svoj server tj. ti si host i ti odlucavas pravila igre kako ti zelis ... to je i najvaznije, da se pridrzis pravila il bolje da znas sta je zabranjeno, jel dobijas BAN za sekundu i bez razloga.

isti fazon kao kod drugih igrica "shooter" - imas razlicite mogucnosti za multiplayer, kao: FFA (free for all, svako za sebe) TDM (team death-match) SABOTAGE (jedni cuvaju drugi su teroristi) itd. ...

igranje preko multiplayer ne kosta nista kao kod WOW il slicne multiplayer igrice, jedino to sta provajder za korist interneta naplacuje.

pocinjes kao jednostavni vojnik i u toku igre dobijas sve vece i vece cinove a naravno i bolju opremu/oruzje ...

mozda ovo nekome zvuci nenormalno, al ja relaksujem kad igram COD4 :lol:


@acekorg

zao mi je druze, to ne mogu da ti odgovorim i ako bi rado hteo - ne znam koliko trosi al verujem da nije malo - tu bi trebao da imas onaj FLATRATE

znaci, jos jednom, igranje ove igre preko multiplayer ne kosta nista, jedino to kod vaseg provajdera - u slucaju da nije flatrate ...

pozdrav

zeljko
21.01.2010, 22:31
Vidi,vidi momci igraju cod 4 bas fino..ja sam ga vec izbrisao sa kompa posto igram ovaj novi modern varfare ali nije problem da ga ponovo instaliram pa da idemo da makljamo svabe.
Samo da kazem ova nova igra nije isto losa,samo se treba navic kao sto je bilo i sa cod 4 kad sam prvi put poceo da igram.
Jedino sto mi se ne svidja kod cod 6 je to sto nisu serveri kao prije da mozes sam da biras gdje i skim da igras jer se ulazi u igru preko Steama ali ima jedan nacin kako se i to moze srediti,tako sto se napravi tako da skim hoces da igras zajedno memorises kao prijatelja i uvijek vidis kad je online i mozes da ga pozoves ili on tebe da igrate zajedno.Neznam da li sam ovo dobro objasni ali igra je ubija.:DPozdrav

dekipa
22.01.2010, 00:26
Ma ok Grandia brate, razumem te.
Ja sam do skora igrao COMBAT ARMS EUROPE, neznam dal si ti probao.I tamo je free registracija, ima uvek slobodnih servera i pici.
Imam instaliranu CoD 6 i dvaputa sam je odigrao u singlpl.
Ajde ako me ne mrzi instaliracu CoD4 pa cemo se cuti.
Pozdrav!

Ace
22.01.2010, 00:33
Ma bojim se da ne bih prolupao mnogo od internet saobracaja jer imam 10gb mesecno a trosim uveliko. Inace sve delove na COD sam odigrao u single player modu. A skoro sve sam i odigrao i na veteran mode osim 5 i 6 deo. Mrzelo me. I hocu igrati sa pravim vojnicima, al videcu raspitacu se po drugarama koliko trosi interneta pa ako odlucim igrati javicu vam :D
pozz

ружица
22.01.2010, 18:22
da li ce raditi ta igra na GeForce 6800 XE, 1gb RAM, 2.0 mhz?

grandia
22.01.2010, 19:42
@deki

videt ces koliko ta igra vise interesantna kad je igras sa realnim igracima nego protiv kompe ... ;)



@acekorg

to je dobra odluka brate, il probaj barem sat dva, pa mozda imas neku mogucnost da vidis kolko internetsaobracaj si tokom igre potrosio ... mozda ce i radnici provajdera biti ljubazni da ti kazu kolko si vec potrosio ...

inace, nadam se da se ne ljutis, ako si vec odigrao sve delove u single ti bi trebao da budes "RAMBO" u multiplayer:lol: shalim se druze

bash to je interesantno kad igras u multi, jel to su pravi igraci a ne pogramirane figure, a svaki igrac ima svoju taktiku - ma da ima i dosta kretena koji pokusavaju da cheatuju tj. da na lopovski nacin pobedjuju ...

@ruzica

verujem da bi bilo moguce al u losim detaljima, procesor je ok al RAM bi mogao biti veci ... ako sam tacno citao po netu, GF 6800XE akceptira DIRECTX 9.0c (to je mnogo vazno!)

a treba ti i 8gb free mesto na HD ;)

nadam se da sam malo mogao pomoci:)
pozdrav

Simke
22.01.2010, 19:52
ajde ostavite neki IP od nekog "FREE FOR ALL"servera gde ne treba punk buster,i gde mogu svi da udju i igraju...evo na ovom serveru sam uglavnom 68.232.171.89:28960

grandia
22.01.2010, 20:41
evo ovaj IP al nisam siguran dal je punkbuster aktivan il ne :(

85.131.174.163:29967

HC mode free for all COD 4 stara verzija do v1.5

ja sam "master G4S AUT" i verovatno cu da budem tamo oko 20:30 ....

igre su kratke jel se igra do 40 kills, pa ko prvi dostigne pobedio je :D

pozdrav

Ace
23.01.2010, 01:04
Ok igracu i ja. Samo da nadzem igru za vikenda da instaliram jer mi neradi CD 1.

@grandia
ne ljutim se druze tamam posla :D
Rekli su mi drugare da ne trosi mnogo interneta multiplayer igranje.
A neznam dal cu biti Rambo jer nikad nisam igrao online i neznam koliko su jaki drugi igraci al potrudicu se. Inace CoD sam zakljucio da je najbolje igrati u veteran mode, samo prvo pominem kampanju na najlakse da proucim staze i onda veteran. To je prava vojna a ne ono primis 20 kursuma i opet ziv i zdrav. :D Inace igram na najjacu grafiku i definitivno igra je top. Fanatik sam na FPS igre (Cod, Crysis, Farcry, Ghost Recon....)

I na kraju recite mi ima li iko ko je probao igrati misija "epilogue" (ona poslednja u avionu) na veteran mode. To je nomoguce pominuti :-O
Pozdrav pa vidimo se na bojno polje :D

grandia
23.01.2010, 10:56
ciao acekorg

nazalost brate, ne secam se vise svih misija/kampanja jel sam ako je COD4 u pitanju, single igrao pre 2 godina i nikad vise ... ne sto ne zelim, nego sto ne mogu :-"

poslao sam ti jednu pp pa saznat ces zasto :D

takodje sam ti i objasnio da ti ne treba CD1 ;)

pozdrav

aZZo
23.01.2010, 14:39
Kakvo je stanje sa SERIAL-om? Znam da proveravaju kljuceve za mp net igranje. Probao sam COD2 pa nisam mogao igrati zbog toga. Svaki kljuc mora biti jedinstven a dobija se samo legalnom kupovinom igre.

Ace
24.01.2010, 00:37
Instalirao sam CoD 4 al nemogu igrati multiplayer javlja mi se "Error: Key code in use, Try reconecting later". Izgleda nemogu igrati online sa piratsku verziju (krakuvanu), mora original sa seriski broj.
Kako kod tebi moze grandia? Onaj link sto si mi poslao ima virusa i antivirus mi blokira pristap do njega. Sta da radim? Ima neko resenje?

aZZo
24.01.2010, 00:54
Znao sam. Ne treba ti nova igra samo taj kljuc.
1. Mozes skinuti keygenerator pa isprobavati kljuceve redom, ali to moze trajati vecnost dok nadjes odgovarajuci.
2. Mozes otici do radnje gde prodaju igrice, naci tu igru i sa kutije prepisati kljuc. (mada je na nekim igrama kljuc vidljiv samo sa unutrasnje strane kad se kutija otvori)
3. Mozes kupiti original igricu i onda imas sve :)

Ace
24.01.2010, 01:24
Znam brate da rade to na CoD 6 al nisam ocekivao i na 4. Al treba postojiti neki nacin da se to sredi, kako onda ostali igraju zarem imaju svi originalnu verziju?
A kako mislis da isprobavam kljuceve. Za kjuc pita samo kada instaliram igru. Ili pa da ne moze u "regedit" da ga smenim?
Edit:
Nasao sam kljuca u regedit i mogu da ga smenim
Dodato:
Naso sam kjuc se menja u options al probao sam sa mnogo razne kljuceve nijedan nece raditi. Kjuceve sam dobivao iz keygeneratora i nista :(

grandia
24.01.2010, 02:02
kao sto sam reko, ja koristim original verziju koju nisam kupio nego izajmio iz videoteke i sa taj "FIX" nisam nikad imao problema a ni virusa ...:confused:

da nisi skinuo pogresan FIX za tvoju verziju?

probaj vise puta da startuje multiplayer ... mozda neko koristi isti "kljuc" i igra momentalno ... ako nemas srece, to je neki ludak koji igra ceo dan i noc ...

aZZo
24.01.2010, 02:16
Ne mozes menjati kljuc direktno u Registry bazi. Moras kroz Igru, pa kad uneses kljuc moras ga Verifikovati da li odgovara. Jedno tako mozes promeniti drugi kljuc.
Nekad se desava i problem u IP adresi sa koje pristupas iako je kljuc u redu. Probaj da promenis IP adresu.
Idi na start, run, i ukucaj CMD.
Upisi sledece:
ipconfig /flushdns
ipconfig /release
iipconfig /renew

Vredi probati.

Ace
24.01.2010, 02:18
Nisam skidao nista!!! Antivirus mi nedozvoljava pristap na stranicu. Privremeno sam na avast antivirus jer imam probleme sa NOD32.
Dosad igram samo krakuvane piratske verzije od igre, gde da nadzem sad original?!
Kod mene u naselje ima samo jedna DVDteka i nema igre za iznajmujenje, samo filmove. A ko ce sad po gradu traziti gde iznajmuju.
Videcu ako nadzem key code praticu ti poruku pa igracemo ako ne nista :(
Dodato:
azzo probao sam i to obnoviti IP adresu al nece. Skinuo sam i novi keygen, pisalo da je "multiplayer key code keygen" al opet nista. Izgleda mora original key

aZZo
25.01.2010, 01:29
Znas sta je jos problem. Jer kad ti ukucas kljuc iz Keygeneratora, tamo server zapamti kljuc. I sad svako ko god se proba konektovati sa tim kljucem, odbija ga automatski. Doda ga na BlackList (crnu listi) i mozes se J. Da prostis.
Mozda nekako da se krekuje igra ponovo, mozda ima neki Update. A posto vidim da si dobio neki link i da je od pod virusom, pretpostavljam da je nesto od tih Update-a.
Ne znam. Ostaje ti da ili kupis igru ili prepises kljuc sa original igre.

Ace
25.01.2010, 01:43
Ma pusti nema veze nije kraj sveta ako je ne igram online. Te strane sa crackove, seriski brojevi, patch su sve pune sa viruse.
Pare za original igru mi se nedaju verovatno ce kosta 15 eura ako ne i vise ?!
Znaci
Ostaje mi da plesem jos uvek na kampanju. jbg takav je zivot :p
pozz i hvala na vreme koje si potrosio trazejuci resenje

aZZo
25.01.2010, 02:22
Ma nije problem druze. Ja bas i nisam neki jak svirac. Tako da tu bas i nisam od neke pomoci. Oko igrica znam dosta. Pa tu pomazem koliko mogu. Eh da se vratim 10god unazad pa da umesto tih prokletih igrica ucim svirati harmoniku. Kasno dodje iz dupeta u glavu, ali sta ces. Sve u svoje vreme. :)
poZZ

zeljko
25.01.2010, 02:49
Ma sredice to acekorg,pametan je on djecko;)

grandia
25.01.2010, 07:59
ako se ne varam, cod4 se jos moze original spakovana kupiti al nazalost ne kosta 15,- nego oko 40,- evra - i ako je vec 2 godine stara .... al ni ja ne bi dao toliko, dosta me kostaju igrice od mojeg sina za xbox360 :lol:

reko bi da nije tacno, da svi sajtovi sa takvim patchevima i fix/cheat sadrzavaju viruse ...

Ace
25.01.2010, 16:12
Prvo se zahvaljujem na Zeljko sto mi je dao kljuc za igru. Hvala puno druze!

E sad kad se probam ukljuciti igrati sacekam 10 sekunda, i javi mi se "Error Server connection timed out" Evo upravo preinstaliram igru da vidim da ponovo upisem key.
Do sto bi moglo to biti?
Dodato:
Ok opravio sam igru sad mogu igrati. Hvala svima koje su se trudili pomazu. Samo jos me zanima gde da pisem IP adresa da igram u stazu koju je grandia objavio?

zeljko
25.01.2010, 17:21
Pa ja sam ti bas jucer napisao na mail da bih mozda trebao da brises igru posto si eksperimentisao pa mozda radi toga nece.
Jesil napravio profil.Najbolje instaliraj ponovo sve ali prije toga izbrisi kako treba sve,posle kad instaliras igru trebas napraviti profil mislim pod kojim ces da igras mozes stavit naprimjer tvoje ime,zatim idi na internet nadji path 1.2,pa sve tako redom jedan po jedan instaliras 1,3path 1,4path imas ukupno 7 path.Ajd probaj pa javi jel uredu a trebalo bih da ide jer je orginal.Pozzz

Ace
25.01.2010, 17:22
Sredio sam to samo nemogu da nadzem gde da pisem IP adresu koja je grandia ostavio?

zeljko
25.01.2010, 17:26
E to sad ni ja neznam tacno posto nisam nikad tako ulazio u servere ali mislim da je negdje isto tu gdje su inace ti svi serveri na opciji nekoj.Jesil instalirao na njemackom ili na engleskom?
Bas mi je drago da si uspeo...U cemu je bio problem?

Ace
25.01.2010, 17:31
Glavni problem je bio kljuc jer koliko shvatam sad mora kad instaliras igru da uneses kljuc koj nije zauzet. Otposle i da menjas kljuc u Multiplayer options on ga ne prihvata. Javlja tu poruku server conection timed out. Preinstalirao sam igru i uneo sam tvoj kljuc pri instalacije i sad radi.

zeljko
25.01.2010, 17:36
Eto vidis orginal je orginal.Zelim ti ugodnu igru.Pozzz

grandia
25.01.2010, 22:08
ciao acekorg ... izvini .. tek sad sam stigo da procitam ...

ovako imas dve mogucnosti da nadjes taj server kojeg sam ja reko:

kad dodjes na glavni meni ides na ENTRY GAME ili ako je svabski: SPIEL BEITRETEN .. (znaci imas nameru da igras multi ...)

u sredini gore imas 3 mogucnosti da izaberes:

1. gde hoces da trazis za servere sa igracima (internet, favoriti il lokal)

ako ostavis na internet i stisnes sasvim desno da potrazi sve servere onda ce kompa da trazi sve servere koji su aktivni

ako ostavis na favoriti onda tu mozes da ubacis taj broj IP kojeg sam ja stavio i njega sejvujes u taj folder, tako ga uvek nadjes i ne moras da trazis puno

lokal je ako konektujes svoj pc sa drugi pc u istoj sobi preko LAN kabel, znaci igras samo ti i tvoj burazer


2. mogucnost ti je koj stil igre zelis:

svako za sebe, team a protiv team b, miniraj neku poziciju, trazi bazu neprijatelja itd.

3. server filter

tu mozes da nastelujes vise stvari, naprimer da ti prazne servere ne pokaze itd.



u kratko odgovor na tvoje pitanje: idi u DESTINATION il QUELLE i tu odes na FAVORITE a na desnoj strani ides na NEW FAVORIT ili NEUER FAVORIT ...

tu ubacujes taj IP broj i to je to!

server se zove: z3ro HARDCORE (sa plavim slovima) a igra je svaki za sebe /free for all

pozdrav

Ace
26.01.2010, 00:36
Da da snasao sam se. Bunilo me zato sto je New favourite bilo bledo i nemoglo se stisnuti al nasao sam. Hvala na odgovoru. I nisi morao da mi se izvinjavas sta kasnis sa odogovoru :) Ipak smo prijatelji :)
Pozz

Simke
13.09.2010, 12:11
ajde da osvezim temu...jel jos neko i dalje igra online cod4?
ajde dajte neki "free for all" server bez "punk bustera",pa da se rokamo!!! :D

Ace
13.09.2010, 12:17
@Simkeres
Igram ja ponekad, mada poceo sam ponovo Prototype da igram pa i zabatalio COD u poslednje vreme .... ako moze da se kaze da i imam vise slobodno vreme ?! :lol:
Ali hajd posle cu da pogledam sta imam u favourites, napisacu neki server, eventualno ako ne napise neko drug pre mene .... a mozes i ti, meni je apsolutno svejedno gde ce se igra ;)

Simke
13.09.2010, 12:24
evo ja sam uglavnom ovde na ova 2 servera...ali nemam ni jedan free for all,i ako nadjem onda me server banuje...ako imas daj neki gde si igra FFA!
87.106.210.231:28960
62.67.42.83:28960

Ace
13.09.2010, 12:33
Sad sam upalio igru i vidim u favourites mi stoji ovaj server koji je Grandia postavio.
85.131.174.163:29967

Kako nisam naisao na Grandiju nekada, da ga malo izresetam :lol:
Free-for-all je, 22 igraca, sa Punk Buster je.
Gde hoces tamo cemo igrati, meni je svejedno ...
Ako ima jos zainteresovani, ajmo u rat ;)

grandia
13.09.2010, 14:36
pa gde ce te cod 4 bez mene? =))

kad vidite negde master G4S AUT to sam ja ... inace necemo moci da se nadjemo ako imamo razlicite verzije:confused:

ja sam updatovao na 1.7 (zadnja verzija i uz to dobio i 4 novih mapa)
rado bi se vratio na 1.5 al mislim da ne mogu :confused:


jos da kazem, igram svaki dan po sat, dva ... nekad i vise :D

pozdrav

zeljko
13.09.2010, 14:52
:lol:simkers stari haker pa ga banuju sa ser´vera....Joj ljudi dodje mi da se i ja vratim na cod 4 jer je ovaj najnoviji tako jedno sranje....sve radi ovog Steama....Mozda cak ponovo kupim i ja cod 4 a izlazi sad u novembru i najnovija verzija,pa cu da vidim sta da radim...I ja bih voljeo svama da se malo ubijam tamo hahahha i da napravimo Clan Yu-midi

Simke
13.09.2010, 15:00
ja haker??...ahahahha...e da bar jesam,nego sam server me banuje jer nemam original cod4,vec piratsko izdanje koje sam skinuo sa neta!!zato i ne mogu da igram na svim servirima :S

grandia
13.09.2010, 15:01
zeljko, cini mi se da sam ti reko da NE MORAS da kupis :lol:

nisam ni ja ... valjda znas kako? ako ne, javi mi se da ti objasnim ... 5 minuta i zavrsio posao :D

zeljko
13.09.2010, 15:29
@simkers jasta si nego haker...dok tako dobro sviras isto:lol:

@grandija druze kako sad to?Pa vidjecu mozda ti se i javim,samo mislim da je oridjinal..oridjinal hehehe

grandia
13.09.2010, 15:44
pa jeste oridjinal ... u tome je fora ... al ako si svoj key dao nekome onda ti ne mozes da upadas na servere ...

znaci moze da se kompa iztriksuje pa da misli da se CD jos uvek nalazi u drajv, al za KEY ne moz´da izbegavas ...

znaci ako neko dobije info "this key is currently using" to znaci da neko ima isti broj i u tom momentu je ONLINE ...

nek svako napise koju verziju ima pa da znamo dal mozemo da se nadjemo il ne ... kao sto sam reko, ja sam na 1.7 ;)

pozdrav

zeljko
13.09.2010, 15:56
Pa jest to sto kazes je tacno ako drugi nemaju veruju 1.7 nece moci da te nadju i da stobom igraju to i ja znam jer sam igrao cod 4 najmanje 3 godine svaku vece:lol:Nista idem ja mozda danas da kupim novi cod 4 a jednom davno mi je upalila fora kad sam kupio cod 4 i nesto nije htelo da ide posto je bio komp slab..pa sam vratio nazad ali sam Key sacuvao i posle dao jednom drugu iz makedonije koji je samnom prije igrao igru Vietcong i igrao je covjek bez problema,pa mozda i danas odem pa tako uradim ...prvo kupim pa pogledam koji je Key i onda opet vratim nazad uzmem svoje pare i to je to....Naravno ako naletim na neku budalu prodavaca koji ce da prihvati to nazad:lol:ako ne onda svakako nek ostane i nema veze sto sam platio ako mi treba...hahah

Ace
14.09.2010, 18:26
Grandia i ja sam evo danas updatovao na 1.7, baci neki server gde igras ?
Postavi ga ovde da mogu da vide i ostali, ima jos zainteresovanih :)

zeljko
14.09.2010, 21:20
Ljudi ajd skini te svi 1.7 update pa da igramo....meni sutra stize igra....Da ne zaboravim instaliraj te i xvire da bih lakse mogao da vas nadjem gdje igrate...Naravno prvo napisite ovdje ili na moj mail vase nikove sa programa Xvire.....poooz

Jokerski
17.09.2010, 17:27
Svi koi zele da igraju COD 4 na besplatnim serverima, nek instaliraju GARENA tamo ima 5 6 servera, za COD 6 AlterIWNEt Pozdrav

zeljko
17.09.2010, 20:11
Evo instalirao sam upravo sada cod 4 jos samo da skinem sve update a to ce da traje jedno 2 sata....pa ko voli nek izvoli cekam ga na bojistu:lol:

@grandija druze skini xfire i registruj se pa mi kazi kako ti je ime tu da te ubacim...da mozemo da se lakse nadjemo gdje ko igra...Poooz

grandia
17.09.2010, 20:48
ijaoo pa bash mora taj xfire?
a sta je sa skype? jel moze preko njega?


znam da sam ga odavno instalirao josh kad mi xp bio na cod4 ... ovaj mislim .. kad mi cod4 bio na xp i samo problema sam imago s njega :lol:

sad mi je cod4 na vistu pa da probam ...

kad bidnem ucinio javljam ti se ;)

zeljko
17.09.2010, 20:54
Druze mora xvire....evo upravo sam i ja instalirao heheheh...posle mi kazes samo nik ili mail ja mislim da te ubacim...Sve sam skino i update tako da mozemo da ratujemo sada heheh...pooz

Ace
17.09.2010, 21:38
Uhhh bre sta ste iskomplicirali. #o
Pa zar nije moglo samo da podelimo ovde jedan serveri i na njega da igramo.
Sad mora li svi da imamo Xvire za da igramo ?
Moze li jednostavno da se prikljucim bez Xvire s nekog ko igra ?

zeljko
17.09.2010, 21:53
Pa moze samo je bolje sa xfire jer bilo gdje da igras ja te nadjem samo klikam da se prikljucim,a ne vidim problema da se to instalira...vrlo je jednostavno...Hajde ljudi jas vec igram heheh

Ace
17.09.2010, 22:17
Al sta je s kolegom Simkeres, jer on ko sto je rekao nemoze da udje na svaki server :confused:
Mi koi mozemo igrati na svaki server nije nam problem da igramo bilo gde.

@Simkeres
Gde si druze? Javi se? Jesi li updatovao?
Updatuj na 1.7 i vidi ako nemozes na svaki server ostavi nam jedan server ovde pa cemo igrati na njega. Al samo jedan bar da znamo da cemo te tamo naci.

Inace ja sam Ace potpisan uvjek

zeljko
17.09.2010, 22:42
Uhhhh sto sam ih sada rzvalio...pobbio sam svabe ko macice hahaha

grandia
17.09.2010, 23:27
a tek ja ... jedan po jedan ipadose iz igre i ne da igraju vise :lol:

kako cemo sad - eve isanti.. instalirao sam taj xfire... josh da povezem neki mikrofoncic al josh ne neznam kako ... dal cu u mixetu il u zvucnu-audio

znaci viennagrandia il master G4S AUT

jel cemo sutra? a prvo da rucamo ki ljudi pa da ne umiramo tamo od gladi :lol:
da ve kazem samo, nema tamo cile mile - ama gadjam i potrefim sve sta mrda =))

pozdrav

zeljko
18.09.2010, 02:36
heheheh ma sta ce ti mikrofon?jbg tek sam poceo da igram pa nemam pravu pusku,ali kad se docepam kalasa ce da bidne svasta:lol:

grandia
18.09.2010, 16:37
evo fotka sa jucernje igre, tu smo igrali dominance i nismo bili loshi dok nas nisu izbacili iz servera, tj. mene :D

gore desno pise vreme: 02:21
MR MASAKAR = zeljko kasapdzija
ACE = acekorg
master G4S AUT = ja, grandia

pa zna se, sad ce mnogi da kazu, grandia je lud ovde pa kako nije i tamo =))
razlog je bio zbog toga sto su hteli da nam uzimaju acekorg tj. da prodje u drugi team a ja sam im reko da ima i drugih jel je ace nash friend :lol:

nije proslo ni 10 sekundi - master G4S AUT kicked out

eto ko josh zeli da nam se pridruzi, nek se javi slobodno

za simketa smo vec rezervisali jedno mesto :D

zeljko
18.09.2010, 20:44
Auuuu grandija ti znas i da slikas...ja to nebih znao....Samo sto nisi slikao kad sam ja bio najbolji?:lol:

grandia
18.09.2010, 21:56
znas i ti ... nego ne znas da znas :lol:

u isto vreme stisnes ROLL+S

mozes i da definiras neku drugu kombinaciju koju ti zelis

zeljko
18.09.2010, 22:02
Ih kad bih ja znao sta je roll..inekako znam sta je S al za roll nikad cuo:lol:Nego hocemo li malo veceras da raspalimo......bas sam sada probao da udjem na server od clana gdje sam prije igrao i funkcionise,pa ako hocemo da malo igramo tamo sve nasi,ili je bolje da tamanimo ove svabe...a sta ti mislis?
Dodato:
Trazi se drug simke!!!Sta bi sa igrom?Mi ga cekamo a on ne da se pojavi..da zajednicki tamanimo one amere i svabojineB-)

Simke
22.09.2010, 09:59
ma tu sam ljudi,ali mucim muku sa serverima,jbg nikako da nadjem neke servere gde "ne treba Punk Buste"....evo ovde igram zadnjih 2 meseca skoro svaki dan....62.67.42.83:28960 moj nick je >>xXx<<
pa eto dodjite da cepamo ove swabe!! :D
Dodato:
evo upravo sam hteo da se konektujem na server koji je mislim grandia ostavio IP,ali ne mogu:(
primetio sam da vam je ping mnogo veliki,i tebi Grandia i Zeljku i Acetu...dodjite na ovaj server sto sam ostavio Ip adresu tu je ping oko 60,nemacki je server odlican je,i uvek ima nekog ...ja sam stalno tu,i nisu noobovi nego su dobri igraci!
server se zove:Cod4ever[DE]WAR/FFA

Vex
22.09.2010, 23:10
Igram i ja COD4 MP ...i to imam original :D,sada kosta 2500 din sto je prihvatljivo ,a vredi svaku paru ko voli ovu igru ,bas iz razloga da se nebi cimao oko PB-a i raznoraznih servera. Ne volim da igram FFA,svako bode za sebe,i nekako mi nije to to. Vise sam za TDM,narocito kad se igra recimo 8 na 8 i jos kad ljudi znaju da igraju pa se igra timski,nema lepse... Tako da,praticu ovu temu,pa kad pravite organizaciju za neki TDM server -eto mene! Inache,nick mi je |CFS| VexMunja ;)

zeljko
04.10.2010, 20:22
Pa lijepo samo jos da se nadjemo pa da raspalimo:)..Poooz

Vex
04.10.2010, 20:52
Pa bice prilike,ali vec neko vreme nemam vremena za COD,odigram jednom u par dana...svirke i muzika na prvom mestu!

zeljko
04.10.2010, 21:00
I ja slabo igram,samo ponekad u zadnje vrijme ali se mozemo dogovoriti ako se slazete da se ponekad nadjemo.....Evo ja sam ubacio u xfire ovu IP.adresu sto je simkeres ovdje napisao....Pooz

Deeda
13.01.2011, 01:00
Ja sam prije igrao pre godinu dana CS 1.6 i CoD 4, bio sam zaluđen kanterom...
Pro sam bio,igrao za jedan od 3 najjača klana u BiH...
I prestao igrat,najbolje je da to svi urade dok se ne zaraze haha...
Cod Nekad igram,dobra igra...najviše volim TDM i FFA :D
Sad igram PES 11 i Trackmaniu... to su igre ;)
Pozz

zeljko
13.01.2011, 05:41
Ma druze mene ne moze to da zarazi nisam vise balavac toliki...Igram iz dosade i zato sam skoro najgori u igri....jbt ne mozes igrati sa onom djecom tamo...jos kad skinu cheat,pa ga instaliraju a ti igras posteno....Upalim vidim da ne ide i ugasim,a oni vise tamo dan i noc....Sada igram ovu najnoviju Balck ops ponekad....Poooz

merhad
22.01.2011, 01:32
Ajmo drugovi multiplayer ja igram vec 4 godine ja cu naci server i sve objasniti kako treba da mi muzicari igramo cod4 extra.

Ace
24.01.2011, 02:40
@merhad
Uplasili se Zejlko i Grandia da ih opet ne pobedim :)

merhad
24.01.2011, 03:08
@Ace korg
To vi vec igrate kako da se i ja prikljucim koji vam je IP...

zeljko
24.01.2011, 03:09
Hm..kad si ti to nas jos pobjedio:lol:Bilo jednom i nikad vise hahahha,a pogotovu grandiju nema sanse da protiv njega igramo...Mora da je ubacio hack=))Salim se Ace

Pa moglo bih malo da se igra a inace ja igram sada ovu najnoviju black ops.ali ako hocete da igramo cod4 tu sam samo onda moram ponovo da instaliram...poooz

zeljko
11.11.2011, 22:53
Upravo instaliram najnoviju call of duty modern warfare 3:confused:trebace mi koliko vidim 4 sata dok je instalira,a onda zna se idem da tamanim svabe i amere :lol:Kad im ovako ne mogu nista bar u igri da ih ganjam heheh....Eto drugovi forumasi pa ako ko od vas nabavi ovu igru vidimo se na Schlachtfeldu:DMoje ime kao i uvjek sa malom izmjenom MR Zeljko je i u igri...Pozzz

brajo456
31.01.2012, 23:43
ako ko od kolega igra battlefield bad company 2 ili bf 3 neka javi :)

marko87
23.04.2012, 15:17
Jel igra neko MW3 online?

zeljko
10.03.2013, 22:30
Evo me ponovo instaliram malo stariju verziju Call of Duty(Modern Warfare 2)Jer mi se nekako najbolje dopala dok sam prije igrao,pa ako neko ovo igra neka se javi da odemo zajedno da tamanimo svabe:)Ja sam pod imenom "MR.Masakar":lol:

Jedva sam se sjetio Aconta,valjda ce ici kako treba sve ponovo

Vex
11.03.2013, 01:52
Ja imam legalan COD4 i igram ponekad kad mi dodje volja. On mi je neprevazidjen.

Sent from S3

shad0w
13.03.2013, 07:49
iskreno counter strike mi je bolje nego cod sad trenutno online igram dotu a single player far cry 3 sad cu da probam crysis 3 pre neki mesec je izasla bice dobra igrica vredi se probaati :D

zeljko
16.06.2013, 21:29
Jel igra neko Black Ops?Evo mene rasturam:lol:

Vex
16.06.2013, 23:19
Ja i dalje igram 4orku multilayer... Ali sve ređe i ređe... Nema se vremena za to.... :-(

Sent from S3

vadexfly
16.06.2013, 23:49
Ja picim lol i cs global offensive online, mnogo dobar cs.. :P

zeljko
17.06.2013, 22:37
Nabavi te Black Ops i dodji te na dvoboj:DU igri igram pod imenom MR.Zeljko:)

ЂолеПФК
18.06.2013, 02:51
Može li ,,narodnom" verzijom da se igra?

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 990 using Tapatalk 2

zeljko
18.06.2013, 11:23
Nemam pojma ja Imam svoju verziju:)